-0.1 C
Vaslui
04-dec.-2021

În 2010 câştiga aurul mondial pentru România, acum este manichiuristă. „Este o activitate care mă linişteşte”

Ana Porgras este manichiuristă

Fosta sportivă are acum 26 de ani şi s-a reprofilat: este manichiuristă.

„Fac tot ce ţine de unghiuţe: cu gel, semi, exclusiv pentru femei. E o pasiune. Ideea e că nu o fac pentru bani, în mod special. Este o activitate care pe mine mă calmează, mă linişteşte”, a spus fosta gimnastă, pentru Ziare.com.

Năcută la Galaţi, Ana Porgras s-a stabilit în Braşov.  „După ce m-am lăsat, o perioadă am fost pe acolo. Sora mea era deja în Braşov şi veneam în vizită tot timpul. Pur şi simplu, m-am îndrăgostit de oraşul ăsta. Mi se pare cel mai frumos oraş din Romînia”, a mai spus Ana Porgras, pentru sursa citată.

„Parcă au trecut prea repede 10 ani de când m-am retras. Mai simt dor, aşa, după concursurile de gimnastică. Asta este viaţa”, a încheiat Ana Porgras.

Cine este Ana Porgras

Ana Porgras uimea lumea sportului românesc în 2012, când alegea sa se retragă din activitatea competițională cu doar cinci luni înainte de startul JO de la Londra.

Era percepută drept o sportiva cu șanse la medalie la bârnă, dar și om important pentru a ajuta România în lupta pentru podiumul la echipe.

Campioana mondială la bârnă din 2010 s-a retras la doar 18 ani. “Simțeam că nu mai pot fizic, îmi era greu după atâtea accidentări, nu mai puteam sa merg înainte, sa o iau de la capăt”, marturisea Ana Porgras în momentul retragerii. …https://www.digisport.ro/special/in-2010-castiga-aurul-mondial-pentru-romania-acum-este-manichiurista-este-o-activitate-care-ma-linisteste-928921

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here