7.9 C
Vaslui
17-oct.-2021

În “Anul celor adormiți în Domnul”, Episcopia Hușilor organizează concursul “Cel mai îngrijit cimitir”!

PREMIU… Parohia cu “Cel mai îngrijit cimitir” va fi premiată!

DOAMNE AJUTĂ… Cu prilejul ”Anului comemorativ al celor adormiți în Domnul; valoarea liturgică și culturală a cimitirelor”, Episcopia Hușilor organizează concursul „Cel mai îngrijit cimitir”, dedicat unităților de cult care au în administrare cimitire proprii. Termenul de înscriere este 25 octombrie 2021. Evaluarea va ține cont de sistematizarea cimitirului, de aspectul său general și de îngrijirea locurilor individuale de înmormântare. La nivelul fiecărui protopopiat va fi desemnat câte un cîștigător, premiat la această etapă, iar dintre aceștia, la nivelul Centrului Eparhial Huși va fi validat locul I. Vor participa la concurs doar parohiile care au cimitire în administrare, astfel că orașele care au cimitirele în administrarea primăriilor nu intră în concurs.

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

4 COMENTARII

  1. Doamne fereste, am trăit s-o aud si s-o vad si pe asta!!!!!!! Concurs de cimitire……propun să aduceți un aparat” de pacanele” la intrarea în fiecare cimitir/ biserica….sa vedeti ce popa câștiga cel mai mult la pacanele.Toti popii joaca la pacanele, ling în zdipa, iau la muguie, se fugut în urc.Faceti un concurs : cel mai bine îmbrăcat mort:)))))), cea mai tare înmormântare, cel mai mare praznic, cei mai mulți bani dati la un popa drept ” ortul popii” :))))

  2. Nu are timp Ignatie deoarece scrie foarte multi cărți pt. progresul comunității din Vaslui sau se gândește la săracul Onila de la Varatic. Vai de noi!!!

    • Poate da un răspuns și DNA! Poate vedem niște procese,niște cătușe! Crezi ca înțelege careva din ăștia fraieri de își duc și ultimul ban la popă ? Crezi ca pricep ca sunt taxați de 3 ori: odată din bani publici din taxele lor și pentru salariile popilor,odată din contribuțiile enoriașilor an de an și a treia oară de pe nunți,botezuri și înmormântări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here