0.1 C
Vaslui
01-dec.-2022

În arest la domiciliu după încălcări repetate ale ordinului de protecție

- Advertisement -
AREST… Pentru încălcări repetate ale prevederilor ordinului de protecție, bărbatul din comuna Dănești a fost plasat în arest la domiciliu.

PERICULOS… Polițiștii vasluieni au reținut un bărbat din localitatea Bereasa, comuna Dănești, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție în formă continuată, violență în familie, amenințare și tâlhărie.

 În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, la sfârșitul săptămânii trecute, bărbatul în vârstă de 51 de ani ar fi încălcat, în mod repetat, măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis împotriva sa de către Judecătoria Vaslui. Mai exact, acesta s-ar fi apropiat la o distanță mai mică de 50 de metri față de soția sa, o femeie de 49 de ani, din aceeași localitate și de locuința acesteia, ar fi amenințat-o, agresat-o și i-ar fi sustras, prin violență, un telefon mobil. De asemenea, polițiștii vasluieni au stabilit că, la data de 6 aprilie 2022, Judecătoria Vaslui a emis față de bărbatul cercetat un ordin de protecție pentru o perioadă de 6 luni, prin care bărbatul a fost evacuat din locuința comună și îi era interzis să se apropie la mai puțin de 50 de metri față de soția sa și de domiciliul acesteia. De asemenea, acestuia îi era interzis să o contacteze în orice mod. Având în vedere faptul că acesta avea cunoștință despre obligațiile stabilite de instanța de judecată, bărbatul a încălcat cu bună știință prevederile ordinului de protecție. În data de 13 august 2022, în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore. A doua zi, acesta a fost prezentat Judecătoriei Vaslui care a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.