spot_imgspot_img
spot_img
2.9 C
Vaslui
06-dec.-2023

In cadere libera

- Advertisement -

OPUS… Aflatã în crizã profundã, echipa FC Vaslui va primi vizita uneia dintre surprizele plãcute ale acestui început de campionat. Otelul Galati, a strâns în sase etape 13 puncte, tot atâtea cât Dinamo Bucuresti, si s-a instalat provizoriu printre echipele fruntase. De cealaltã parte, FC Vaslui a ajuns, cu doar 5 puncte, pe un rusinos loc 17, ‘‘galben-verzii’’ contabilizând o singurã victorie dupã sase partide.

Otelul Galati vine pe ‘‘Municipal’’ cu un ascendent moral superior ‘‘galben-verzilor’’, cãpãtat în urma evolutiilor foarte bune de pânã acum. Chiar dacã jocul Otelului nu impresioneazã, fotbalistii de la malul Dunãrii, au dat dovadã pânã acum cã formeazã o echipã foarte omogenã, forta grupului fiind principalul lor atu. Mai mult ca sigur ‘‘ros-alb-albastrii’’ vor veni la Vaslui cu pronuntate intentii defensive, apãrarea fiind compartimentul lor forte având în vedere cã în sase meciuri au primit doar douã goluri. Nu acelasi lucru se poate spune despre apãrarea vasluienilor, care a încasat pânã acum nu mai putin de 10 goluri, FC Vaslui fiind printre echipele cu cele mai multe goluri primite. Atacul nu strãluceste nici pentru ‘‘galben-verzi’’ nici pentru otelari, cele douã echipe marcând pânã acum de cinci, respectiv sase ori. Si totusi, în cinci întâlniri directe de pânã acum, gãlãtenii nu s-a impus niciodatã pe ‘‘Municipal’’, trei meciuri încheindu-se cu victorii ale ‘‘galben-verzilor’’, alte douã partide finalizându-se nedecis. Dorinel Munteanu a stat pe bancã la patru întâlniri dintre cele douã formatii, în douã meciuri fiind antrenorul Otelului si în alte douã fiind tehnicianul FC Vaslui. De remarcat este faptul cã niciodatã echipa pe care a condus-o nu a fost învinsã. Galatiul va veni fãrã trei jucãtori foarte importanti, Ionut Neagu, Gabriel Giurgiu si Adrian Sãlãgeanu nefãcând deplasarea la Vaslui pentru aceastã partidã, primul fiind suspendat pentru cumul de cartonase, ceilalti doi fiind accidentati. Nici ‘‘galben-verzii’’ nu stau mai bine la capitolul absente, Caro neputându-se baza pe serviciile unor fotbalisti precum Gladstone, Pavlovic, Gerlem, Milanov sau Pancu.

‘‘E meciul naibii acolo’’

REZERVAT… Presedintele Otelului, Marius Stan, se teme de partida de la Vaslui, chiar dacã ‘‘galben-verzii’’ nu trec prin cea mai fericitã perioadã. Luând în calcul absentele din lotul lui, si raportându-se la valoarea jucãtorilor de la Vaslui, acesta considerã cã un rezultat de egalitate ar fi unul foarte bun.

‘‘Rãmâne de vãzut dacã vom profita de pe urma situatiei de la Vaslui, deoarece un lucru e cert : acolo sunt jucãtori de mare valoare. Într-un asemenea colectiv se poate întâmpla oricând sã ai un joc nemaipomenit. Tare n-as vrea ca jocul acesta formidabil sã-l prindã chiar împotriva noastrã. Prin urmare, orice speculatie cã vom avea un meci usor trebuie sã iasã din calcul. E meciul naibii acolo, nu neapãrat pentru cã am avea resentimente, ci pentru cã Vasluiul e o echipã care în mod normal trebuie sã îsi revinã. Nu ne va fi usor, chiar dacã avem solutii destule în lot. Neagu si Giurgiu reprezintã, totusi, la momentul actual doi jucãtori esentiali pentru noi. Egalul ar fi bun, senzational, asta e cert.’’ – Marius Stan, presedinte Otelul Galati.

‘‘Nu am nici o revansã de luat’’

Fostul antrenor al Vasluiului, Dorinel Munteanu, acum pe banca Otelului, considerã meciul contra ‘‘galben-verzilor’’ o întâlnire oarecare, singura lui preocupare fiind câstigarea celor trei puncte. Acesta a negat cã partida ar fi avut o însemnãtate aparte pentru orgoliul lui.

“Sper ca jucãtorii nostri sã fi rãmas în priza de dinainte de pauza competitionalã iar la meciul cu Vasluiul sã continuãm seria jocurilor bune. Nu am nici o revansã de luat personal, mai importante sunt punctele puse în joc si prestatia jucãtorilor mei. Mã intereseazã mai putin ce se întâmplã la Vaslui. E clar cã si egalul ar fi un rezultat pozitiv jucând împotriva unei echipe ce si-a propus câstigarea campionatului. Chiar dacã acum trece printr-o perioadã mai putin bunã, e clar cã FC Vaslui este o formatie foarte puternicã.”- Dorinel Munteanu, antrenor Otelul Galati.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.