spot_imgspot_img
27.3 C
Vaslui
26-sept.-2023

În ce hal arată nemachiate vedetele noastre!!!

- Advertisement -

In fotografii par perfecte, dacă le vezi pe stradă, sunt de nerecunoscut.

Michael Jackson? Nu, Dana Săvuică!

Dana Săvuică (40 de ani) – fost manechin, fostă vedetă Playboy, iar in prezent le ţine prelegeri femeilor despre cum trebuie să se menţină frumoase. Văzând poza alăturată, ne întrebăm de ce nu încearcă şi o carieră în muzică, mai ales că sosia oficială a lui Michael Jackson, ajunsă milionară, vrea să se retragă.

Adela Popescu, o mamaie ce face ravagii pe post de femeie fatală

Îţi vine sau nu să crezi, în aceste poze e una şi aceeaşi persoană. Aşadar, mamaia cu fular nu e bunica Adelei Popescu, ci chiar femeia fatală care face ravagii prin telenovele.

Sensuala, brunetă: ce dezastru!

Simona (27 de ani) îşi schimbă din când în când părul, dar năravul nu prea. În stânga o vezi brunetă şi plictisită, iar în dreapta, blondă şi strălucitoare. Mai că-ţi vine să crezi că programele de editare foto alungă şi plictiseala.

Andreea Bănică, acră ca după o lămâie

Andreea Bănică (32 de ani) arată în clipuri ca o mămică din filmele alea interzise, însă dacă te întâlneşti cu ea prin oraş, ţi se cam taie cheful. Secretul ei? Are tot timpul o lămâie la ea, în caz că fanii devin prea insistenţi.

Pe Lili Sandu o recunoşti doar după maşină

În afară de faptul că din când în când e cântăreaţă, Lili Sandu (31 de ani) s-a remarcat de-a lungul timpului printr-o prezenţă constantă în topul celor mai sexy românce. Chiar şi aşa, sunt şanse foarte mari ca, dacă o întâlneşti pe stradă, să nu o recunoşti. Există totuşi un indiciu: dacă valoarea maşinii cu care se plimbă trece de În rochie de 100.000 de euro, e Lili.

Loredana mai are doar inima de la 20 de ani

Loredana Groza pare a nu se putea obişnui cu ideea că şi divele îmbătrânesc. Cum anii trec pentru toată lumea, din Loredana nu a rămas decât “o inimă la 20 de ani”, că restul organelor au sărit de 40.

Raicu se pregăteşte de rolul răţuştii urâte

Privind-o pe Andreea Raicu (33 de ani), în ipostază naturală, te gândeşti la povestea cu răţuşca cea urâtă. Probabil, dacă s-ar ecraniza basmul, ar primi rolul principal.

Nicola, noroc că există ochelarii de soare

Nicola (42 de ani) nu a fost niciodată un sex-simbol, însă în ultima şedinţă foto arată de milioane. Nici o legătură cu Nicola de pe stradă, care are mare noroc că s-au inventat ochelarii de soare.

Andreea Mantea uită să fie vedetă Playboy atunci când afară este frig şi ninge

E clar! Andreea Mantea (24 de ani) arată mai bine dezbrăcată decât încotoşmănată. Ce-i drept, fotografia de mai jos e surprinsă iarna, pe ninsoare, când să arăţi bine nu e neapărat prima grijă, însă, chiar şi aşa, o vedetă Playboy trebuie să-şi respecte statutul în orice situaţie. Cu alte cuvinte: Andreea, zâmbeşte, doar nu am dat degeaba banii pe revistă.

Ele sunt frumoase şi dacă nu apelează la farduri

Nicoleta Luciu pare mai tânără când nu foloseşte farduri

Mulţi spun că, după ce a născut, Nicoleta Luciu (30 de ani) şi-a cam pierdut din strălucire şi că arată mai bătrână. Nu e şi cazul imaginii alăturate, unde constatăm că fostul iepuraş Playboy arată bine atât fardat, cât şi nefardat. Nicoleta are o naturaleţe atrăgătoare. Ce-i drept, e o altfel de frumuseţe, departe de titulatura de “cea mai sexy femeie din România”, însă trebuie să recunoaştem că Nicoleta pare mai tânără “în timpul liber”.

Anna Lesko – prinţesa războinică face toţi banii

Anna Lesko (31 de ani) are faima de femeie căreia puţini bărbaţi îi pot rezista. Într-adevăr, basarabeanca are ceva care te face să întorci capul după ea. Şi chiar dacă Photoshopul îi mai ascunde din cearcăne, asta nu înseamnă că Anna nu e o femeie frumoasă. În plus, privirea de prinţesă războinică face toţi banii.

Iulia Vântur, muza perfectă pentru iubitul ei, Marius Moga

Dacă te întrebi cum face Marius Moga de are atâta inspiraţie când compune muzică, noi am găsit răspunsul: se trezeşte în fiecare dimineaţă lângă Iulia Vântur (30 de ani). Prea sexy pentru ştiri şi prea dotată pentru emisiunea “Dansez pentru tine”, protevista nu pare să fie dependentă de machiajul puternic, de televiziune. Normal că lui Moga îi vine inspiraţia când are lângă el aşa o frumuseţe de fată.

libertatea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.