spot_img
21.8 C
Vaslui
29-mai-2023

În clasa a VII-a, sclavă într-o reţea de cerşetori

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Una dintre victimele romilor arestaţi la sfârşitul săptămânii trecute, sub acuzaţia că exploatau fete la cerşit, tratându-le ca pe nişte obiecte şi supunându-le unor tratamente inumane, era în clasa a VII-a când a fost racolată de traficanţi.


Povestea Mirelei (prenume fictiv) este prezentată pe larg în documentele înaintate judecătorilor care au decis arestarea preventivă a suspecţilor: Gheorghe Lazăr – 76 de ani, fiii acestuia, Gheorghe Lazăr – 32 de ani, zis „Norocel”, şi Tudor Lazăr – 42 de ani, concubina acestuia din urmă, Livica Motan – 37 de ani, şi Florea Lazăr – 22 de ani.

Avea 15 ani când l-a cunoscut pe tânărul care avea să-i transforme adolescenţa într-un coşmar

Mirela avea 15 ani în 2006. Mergea şi la şcoală, dar muncea şi cu ziua, din cauza sărăciei în care trăia alături de părinţi, într-o comună din Bazinul Dornelor. O vreme a stat la o casă de copii, după ce tatăl i-a intrat la puşcărie, iar mama le-a dat pe ea şi pe o soră în grija statului.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Local/2015-03-02/In-clasa-a-VII-a-sclava-intr-o-retea-de-cersetori#ixzz3TIiXHCFh

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.