spot_imgspot_img
22.4 C
Vaslui
15-apr.-2024

În comuna Văleni, primăvara începe cu un furt de… șpalieri! Păgubiții oferă recompensă pentru prinderea hoților!

- Advertisement -

LOVITURĂ… Polițiștii vasluieni se confruntă, în ultima perioadă, cu tot mai multe spargeri. În căutare de bani, infractorii fură tot ce le pică în mână. Aceștia intră prin efracție în piețe, magazine, case sau societăți comerciale fără să se gândească prea mult la consecințe. Au ajuns să fure inclusiv de prin saloanele spitalelor din județ. Autorii sunt identificați până la urmă datorită sistemelor de supraveghere din orașe.

În mediul rural, tupeul hoților nu are limite. Zilele trecute, o familie din satul Mora Domnească, comuna Văleni, a avut surpriza să constate că nu mai are șpalierii în vie. Supărați, păgubiții au pus recompensă pe capul hoților, fiind dispuși să plătească orice informație care ar putea ajuta la prinderea lor. “Ne este de folos orice informație despre cel care cumpără sau vine spalieri, vă rog să mă contactați în privat, iar informația va rămâne confidențială”, a dat asigurări proprietara viei.

Consătenii acesteia i-au sărit în ajutor, sfătuind-o să meargă la Poliție, pentru că la intrarea în sat sunt camere de supraveghere. “Ar trebui să funcționeze după spusele domnului vice, că de asta au costat o grămadă de bani”, scrie într-un răspuns la postarea femeii.

În ultimii șapte ani, zeci de astfel de cazuri s-au înregistrat în comunele din județul Vaslui, dovadă că la noi, primăvara începe cu un furt de… șpalieri.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. In lumea satului in care am crescut eu, sa fii bănuit că ești hoț, era cea mai mare rușine. S-a dus lumea satului, s-a dus și rușinea…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.