spot_imgspot_img
spot_img
9.5 C
Vaslui
03-dec.-2023

În direct, din noroaiele Bârladului! (foto)

- Advertisement -

ADEVÃRATUL BÂRLAD Andrei Daniel, candidatul PP-DD Bârlad la fotoliul de primar al orasului, a tinut vineri, 18 mai, o conferintã de presã în mijlocul noroaielor din cartierul nou al Bârladului, Deal 2, de pe strada „Dosoftei”. A mers cu toatã mass-media dupã el printre oameni, prezentând periferia orasului asa cum este ea în realitate, fãrã ocolisuri si minciuni. Mesajul transmis de cãtre Daniel Andrei a fost cât se poate de clar: „Asta este realitatea orasului nostru, pe care primarul Titi nu vrea decât sã o distorsioneze!”. El a mai fãcut si câteva dezvãluiri, privind modul cum primarul actual a administrat orasul, catalogându-l ca fiind cel mai spãgar si mai hot primar al tuturor timpurilor, cerând bârlãdenilor sã voteze schimbarea, adicã PP-DD.

Andrei Daniel, candidatul Partidului Poporului, s-a încãltat cu cizme, si-a luat un scaun si a mers cu un microbuz pe strada „Dosoftei”, acolo unde a invitat si ziaristii bârlãdeni, oferind cizme de cauciuc, pentru a prezenta patru subiecte de interes pentru toti bârlãdenii. „În primul rând, vreau sã vorbim despre un interviu pe care l-a publicat primarul Titi în douã ziare locale. Aici el spune cã visul sãu este sã vadã un oras cu apã, canalizãri si strãzi asfaltate si în zonele vitregite. Este nevoie ca fiecare dintre noi sã constientizeze si sã voteze. Domnul primar cere votul acestor oameni! Ia uitati dumneavoastrã ce-i aici! Când a fost primarul la oamenii acestia, acum patru ani sau acum opt ani? Sau niciodatã!? Iatã realitatea bârlãdeanã, iatã în ce mocirlã suntem noi acum! Mã întreb de ce trebuie sã îl mai votãm? Ca sã mai stãm încã opt ani în astfel de conditii? Scopul sãu este foarte clar: ducerea în eroare a electoratului. Pãi, dacã asta este realitate, eu îl întreb: Titisor, asa iubesti tu Bârladul?”, a spus Andrei Daniel.

„Când ai fost, domnule, consecvent?

Andrei Daniel l-a atacat dur pe primarul actual Constantin Constantinescu si nu a uitat nici de seful de partid al acestuia, deputatul Adrian Solomon, despre care Andrei a spus cã este pãrtas la mintirea si manipularea electoratului bârlãdean. „Domnule Constantinescu, când ai fost consecvent? Astã varã când îl înjurai pe Buzatu, pe Mihalache si spunea-i cã n-au fãcut nimic pentru orasul nostru si mãnâncã seminte pe stadion? Sau matale esti un mare, mare mincinos, si îi înjuri pe ãia când n-ai nevoie de ei sau acuma, când îi pupi în fund, deoarece ai nevoie de voturi?”, a spus Andrei Daniel, precizând cã si atunci când a trecut la PDL primarul si acum, când este cu PSD, duce permanent în eroare electoratul. În sustinerea afirmatiilor sale, candidatul PP-DD a dat citire unor articole de presã de pe vremea când Solomon se supãrase pe nasul sãu, Titi Constantinescu pe motiv cã acesta din urmã cocheta cu PD-L. „Pe atunci, Solomon spunea într-o conferintã de presã, deci public, cã a aflat el care este pretul trãdãrii lui Constantinescu. Si a spus cã are o dovadã indubitabilã, o Ordonantã de Urgentã a Guvernului, din care reiese cã suma de trei miliarde lei vechi erau atribuiti comunei Iana pentru anumite lucrãri efectuate de firma lui Constantinescu. Iar acum, iatã-i cum se pupã reciproc si merg brat la brat prin oras! Când vorbesc oamenii acestia serios? Unde le este demnitatea? Cred însã cã un spãgar si un om fãrã caracter si un tâlhar mai mare decât Titi Constantinescu nu existã în Bârlad. Pãrerea mea este cã nu existã nici în judet”, a mai spus Andrei Daniel.

„Solomon, afarã din PSD!”

Al treilea subiect abordat la inedita conferintã de presã, tinutã în mijlocul noroaielor, a avut ca obiect „de lucru” tocmai Statutul PSD, din care Andrei Daniel a citit câteva articole care, în opinia sa de fost membru al acestui partid, ar fi fost încãlcate flagrant de cãtre deputatul Adrian Solomon. „La articolul 8 din Statutul PSD, se spune clar cã nu pot fi membri persoane care sunt compromise moral si politic, care au sãvârsit grave abuzuri în functii publice sau care, atentie, promoveazã violenta, anarhia, fascismul si asa mai departe. Pãi, Solomon ce a fãcut când a amenitat cu moartea un prim-ministru în functie? Nu el a spus cã dacã vine Ungureanu la Bârlad si nu dã pe la Primãrie va avea soarta lui Aldo Moro? Acestui <<bodyguard>> de la Iguana (barul unde a avut loc incidentul din toamna anului trecut în care a fost implicat Solomon si vicerimarul Traian Petcu – n.r.) îi cer public sã vinã si sã se angajeze ca bodyguard la mine la firmã si îi promit eu cã îi dau acelasi salariu pe care îl are ca parlamentar, numai sã ne lase în pace, sã plece din politicã si sã nu ne mai facã de râs orasul în toatã tara. Cred cã dupã alegeri vor fi exclusi amândoi din partid, la pachet, atât el cât si Titi, conform articolului 13 din acelasi statut al PSD, care spune cã procedura de sanctionare în astfel de cazuri se declanseazã din oficiu. Sau poate ca urmare a vreunei sesizãri, cine stie? Cã tot aud prin oras cã a plecat la PSD la Bucuresti o astfel de sesizare fãcutã de câtiva membri de partid care s-au sãturat de Solomon si Titi, care n-au beneficiat de functii prin partid, care n-au avut loc pe liste si ei ar fi cerut asa ceva. Personal, nu cred, pentru cã toti tremurã de frica lor.”, a mai spus Andrei Daniel.

„Dovada cã Titi a mintit si care îl va costa cât nu poate el plãti”

Ultimul subiect de la conferinta de presã noroioasã a lui Andrei Daniel, s-a referit la o altã ilegalitate comisã, în opinia sa, de acelasi primar Constantinescu.

„Vã prezint si ce am primit de la Primãria Bârlad si certificatul de urbanism pe care societatea noastrã l-a solicitat pentru demolarea fundatiilor de lângã restaurantul <<Poienita>>. Vã spuneam cã acolo, demult, au fost amplasate niste WC-uri publice, care ulterior au fost demolate, însã au rãmas fundatiile. Pe mine Titi m-a amendat cu 300 de milioane de lei vechi, cã as fi tãiat niste copaci de pe proprietatea mea. Minciuni! Dupã cum scrie pe titlul meu de proprietate, acolo sunt curti/constructii, nu pãdure! Acum el mi-a dat certificat de demolare, unde scrie clar cã acolo terenul este curti/constructii si pãdure, adicã tot a mai lãsat oleacã de ilegalitate. Au recunoscut practic în acte oficiale cã au gresit! Si avem si alte acte, prin care ne-au acuzat. Vom merge în instantã, pentru cã astfel de ilegalitãti nu mai pot fi tolerate iar cei vinovati vor plãti. Dacã va exista si vreo faptã penalã, vom vedea, însã despãgubiri sigur vom solicita, fiindcã am fost amendati pe nedrept!”, a încheiat candidatul Daniel Andrei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.