spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
25-mai-2024

„În Europa nu mergi în papuci de casã”

- Advertisement -

Transant… Principalul motiv pentru care finantatorul „galben-verzilor” nu doreste sã mai continue investitiile în FC Vaslui o reprezintã lipsa totalã de implicare a autoritãtilor locale în ceea ce priveste constructia unui nou stadion. Confruntându-se cu aceeasi problemã ca si Vasluiul, nici Iasiul nu-l atrage foarte mult pe Adrian Porumboiu.

Incapacitatea autoritãtilor locale de a constietiza importanta unui stadion modern la Vaslui, îl face pe patronul „galben-verzilor” sã fie tot mai hotãrât în ceea ce priveste retragerea sa din activitatea clubului. Acesta considerã cã o arenã care îndeplineste cerintele europene ar ajuta foarte mult spectacolul fotbalistic. ” Uitati-vã la Steaua ce contributie extraordinara a avut faptul cã au jucat pe National Arena si nu în Ghencea. Petrolul la fel, beneficiazã de un stadion nou. Acolo unde existã stadioane moderne existã si fotbal. Se creeazã o altfel de emulatie, lumea vine cu altã plãcere la stadion. Autoritãtile locale trebuie sã stie cã nu am intrat în Uniunea Europeana doar cu drapelul. Am intrat si cu infrastructura si cu industria si cu economia dar si cu sportul. Bravo celor care au construit stadioane, ajutând astfel sportul. Nu te poti gândi sã joci în Europa iar tu sã te prezinti în papuci de casa. Din aceasta cauzã mã si bate gândul retragerii.” a declarat Porumboiu dupã finalul partidei cu Dinamo.

Blaturi închipuite

Un alt subiect deranjant atât pentru Adrian Porumboiu cât si pentru suporterii „galben-verzilor” îl reprezintã speculatiile care au apãrut în presa centralã privitoare la o posibilã partidã aranjatã în ultima etapã dintre Iasi si Vaslui. „Au mai rãmas douã etape, putem urca pe locul cinci si acest lucru ne obligã sã câstigãm ambele meciuri. Le recomand celor care se gândesc cã ne vom da la o parte în ultima etapã, sã stea linistiti, cã Vasluiul nu se va preta la asa ceva si va juca fotbal, indiferent de cine va avea nevoie de puncte.” a mai avut de adãugat patronul „galben-verzilor.”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.