spot_img
22.4 C
Vaslui
20-iun.-2024
spot_img

In memoriam, Florica Irimiea (1952-2022)

- Advertisement -
Florica Irimiea N. 5.05.1952- D. 24.10.2022

Suflarea cea rece a morții a smuls-o dintre cei vii pe fosta noastră colegă, Florica Irimiea, care în luna mai, anul acesta, împlinise vârsta de 70 de ani. Aniversarea a fost una tristă fiindcă tocmai își îngropase soțul, pe Gheorghe Irimiea. Fiind suflete pereche, cei doi nu au stat mult despărțiți și, după opt luni, iată că pe nea Ghiță îl urmează în Ceruri și credincioasa sa soție, Coca. Că așa-i spuneam noi, colegei noastre, cea cu care, acum 13 ani, deschideam primul chioșc de presă al ziarului nostru, la Piața Traian.

Coca a fost avanpostul nostru 10 ani de zile în teritoriul “inamic” al celor care ne citesc și care ne critică. A fost prima persoană care ne-a învățat că averea unui ziar stă în cititorii săi fideli. Acum, că a plecat la cele veșnice, nu ne rămâne decât să ne rugăm la Dumnezeu, la Măicuța Domnului și la Iisus Hristos să-i ierte păcatele și transmitem condoleanțe fostului nostru redactor șef, Gelu Irimiea, la greaua suferință pricinuită de moartea mamei sale. A lăsat în urmă, cu inimile împietrite de durere, doi copii (Gelu și Gina) și trei nepoți (Victoria, Diana-Elena și Denisa-Maria).

Trupul adormit al acesteia a fost depus la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Vaslui, iar înmormântarea va avea loc joi, 27 octombrie 2022.

Dumnezeu să o ierte pe Florica și s-o rânduiască în loc luminat, în loc de verdeață, în loc de odihnă, de unde a fugit toată durerea, întristarea și suspinarea!

Colectivul Vremea Nouă

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.