spot_imgspot_img
spot_img
1.8 C
Vaslui
09-dec.-2023

În plină criză politică, românii au stat cu ochii pe Las Fierbinți de la PRO TV

- Advertisement -
De multe ori,, obiceiurile de consum media ale românilor sunt greu de înțeles. În plin scandal politic plecat de la banii lor, românii s-au uitat la PRO TV. În timp ce Florin Cîțu anunța demiterea ministrului Justiției, milioane de români erau cu televizioarele pe Las Fierbinți.

Conform datelor consultate de capital.ro, episodul de aseară din Las Fierbinți a avut o audiență pe care o mai vedeau finalele de la Românii au talent. Paradoxal, asta în timp ce pe posturile de știri se consuma criza politică în care România tocmai a intrat. Mai precis, PRO TV a avut aseară o audiență de aproape 13 puncte de rating, (12,7, mai precis), pe publicul Național, mai mult decât dublu față de posturile concurente și infinit mai mult față de posturile de știri, care au băltit într-o audiență de maximum 2,2 puncte de rating la acea oră.

De asemenea, PRO TV a avut un share de aproape 30%, ceea ce înseamnă că aproape o treime din televizoare erau deschise pe Las Fierbinți de la PRO TV, fapt ce scoate în evidență dezinteresul românilor față de clasa politică din România.

Premierul Florin Cîţu a anunţat că a transmis, miercuri, preşedintelui Klaus Iohannis cererea de revocare din funcţie a ministrului Justiţiei, Stelian Ion.

„Am luat o decizie necesară. Acum câteva minute am trimis preşedintelui României cererea de revocare din funcţie a ministrului Justiţiei, domnul Stelian Ion”, a declarat Cîţu, miercuri, la Guvern. …https://www.capital.ro/in-plina-criza-politica-romanii-au-stat-cu-ochii-pe-las-fierbinti-de-la-pro-tv.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.