spot_img
spot_imgspot_img
16.3 C
Vaslui
28-mai-2024

În România încă se leșină la coadă. Un pensionar s-a prăbușit în fața Primăriei din Bacău, în așteptarea ajutoarelor de la UE

- Advertisement -

Un pensionar a leșinat, în timp ce aștepta la coadă ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană, în fața primăriei municipiului Bacău.

Sute de persoane au stat ore în șir la rând ca să primească ajutoarele alimentare europene în faţa primăriei municipiului Bacău.

Multe dintre acestea, persoane în vârstă, cu numeroase probleme de sănătate, au cedat de la frig și faptul că au stat prea mult timp în picioare. Printre acestea s-a numărat și un pensionar care, potrivit martori, a leșinat, fiind ajutat în primă fază de cei prezenți.

La faţa locului a fost chemat un echipaj medical, care i-a acordat îngrijiri medicale bărbatului.

Românii care îndeplinesc condițiile cerute de lege primesc un pachet de alimente de peste 25 kilograme, care conţine făină albă de grâu, mălai, paşte făinoase, ulei, zahăr, orez, conservă carne de vită, conservă carne de porc, pate de ficat, compot de fructe şi gem de fructe…https://adevarul.ro/stiri-locale/bacau/in-romania-inca-se-lesina-la-coada-un-pensionar-2239567.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.