spot_img
spot_imgspot_img
16.3 C
Vaslui
28-mai-2024

S-a furat mortul!

- Advertisement -

În România se furã si mortii din mormânt!

ACUZATII O femeie din Fîstîci, comuna Cozmesti, sustine cã în cimitirul din sat a fost profanat un mormânt de cãtre patru sãteni care au dezgropat un bãrbat decedat în urmã cu trei ani si care au întors sicriul cu fata în jos. La scurt timp, în acelasi loc, a fost înmormântatã o femeie.

Nimeni nu stie ce se întâmplã în cimitirul de la Fîstîci, acolo unde mormintele celor care au trecut în viata de dincolo riscã nu numai sã fie profanate fãrã a se lua mãsuri împotriva profanatorilor, dar oamenii înmormântati la un moment dat crestineste riscã sã împartã locul de veci sau chiar sã-l piardã în favoarea celor „proaspãt” trecuti în nefiintã. Cel putin asta sustine o localnicã. „În urmã cu un an, la Ispas, în locul respectiv era înmormântat un bãrbat care a decedat în urmã cu 3 ani, Vasile Dodu, crucea lui era acolo, acum a dispãrut. Pe acelasi loc este, în momentul de fatã, înmormântatã o femeie, Aglaie Bocancea. Din câte stiu, bãrbatul a fost dezgropat si a fost pus înapoi în groapã cu fata în jos, toatã grozãvia fiind fãcutã de patru bãrbati, grãniceri, printre care unul Gheorghe Ungureanu. Nu este normal asa ceva. Nu are cine sã se intereseze în legãturã cu ce s-a întâmplat cu adevãrat pentru cã acesta nu mai are rude în Vaslui, are o sorã stabilitã în Bucuresti. Nu stiu dacã preotul a aflat, dar am auzit cã fiica decedatei i-a dat o grãdinã înainte de înmormântare.”, sustine Anisca Ungureanu.

Preotul din sat nu stie nimic

Cu toate cã femeia îsi sustine cu ardoare teoria, preotul din sat spune cã este vorba despre o poveste. „Nu am auzit despre un astfel de caz, sunt total în ceatã. Nu a venit nimeni sã se plângã. M-a sunat azi seful de post si mi-a spus cã este scandal la cimitir, am trecut pe acolo si era liniste. Sunt preot de foarte mult timp, stiu exact ce înmormântãri s-au fãcut, chiar dacã slujbele au fost tinute de alti preoti. Nu pot sã-mi dau seama ce aberatii face femeia asta, este mascota satului, cu toti se ceartã, îi dã în judecatã, îi dã la ziar.”, a spus preotul de la Fîstîci.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.