spot_imgspot_img
7.9 C
Vaslui
27-feb.-2024

Înapoi la locul gloriei

- Advertisement -

Ceahlãul – FC Vaslui, astãzi, 20:30, Digisport

PE VAL… Vasluiul traverseazã o perioadã excelentã sub comanda lui Augusto Inacio si dupã douã victorii consecutive în campionat si calificarea în semifinalele Cupei României, “galben-verzii” viseazã frumos. Dinamo si Rapid s-au încurcat deja, iar etapa se poate încheia perfect pentru FC Vaslui. Fotbalistii lui Inacio joacã în aceastã searã la Piatra Neamt în fata unei echipe care nu a mai câstigat de sapte meciuri în Liga I si care încã mai tremurã la gândul cã s-ar putea întoarce la matineu.

FC Vaslui revine pe stadionul unde a cunocut gloria în acest sezon. Arena de sub Pietricica le-a purtat noroc “galben-verzilor” în Europa League, acolo unde Sânmãrtean si compania au învins pe Sparta Praga si pe Sporting Lisabona. Tot de la Piatra Neamt au plecat fãrã victorie si Twente, FC Zurich sau Lazio. Acum, sentimentul fotbalistilor va fi altul atunci când vor pãsi pe gazonul stadionului “Ceahlãul”. Dincolo de relatia de prietenie dintre Adrian Porumboiu si Gheorghe Stefan în joc sunt trei puncte extrem de importante pentru îndeplinirea obiectivelor pe care cele douã formatii si le-au stabilit. Vasluiul vrea sã profite de pasii gresiti fãcuti de Rapid si Dinamo si sã se apropie si mai mult de vârful clasamentului în timp ce nemtenii încã au emotii în ceea ce priveste retrogradarea.

Meciul din tur dintre cele douã echipe a stârnit mai multe suspiciuni, gurile rele afirmând cã vasluienii le-au lãsat nemtenilor toate cele trei puncte drept rãsplatã pentru folosirea stadionului în partidele de Europa League. Acum, nu mai poate fi vorba de astfel de interpretãri întrucât miza este foarte mare pentru ambele echipe. Ceahlãul nu a mai cunoscut gustul victoriei de sapte etape si se aflã în zona “nisipurilor miscãtoare”, iar FC Vaslui nu concepe sã nu ia toate cele trei puncte, mai ales cã în curând “galben-verzii” vor intra într-o perioadã cu meciuri de foc.

Vasluiul va merge cu cel mai bun unsprezece

Dupã trei meciuri oficiale, Augusto Inacio se pare cã a gãsit formula câstigãtoare si va începe jocul de la Piatra Neamt cu urmãtorul unsprezece: Borjan – Milanov, Papp, Constantin, Paito – N’Doye – Adailton, Wesley, Stanciu, Sânmãrtean – Temwanjera.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.