11.1 C
Vaslui
26-mart.-2023

Înarmat până-n dinţi, un tânăr a vrut să petreacă într-un club de noapte din Neamţ. Arsenalul găsit în autoturism

- Advertisement -

Un tânăr s-a ales cu două acuzaţii penale după ce a vrut să se distreze într-un club de noapte, cercetările stabilind că a încercat să intre în local înarmat.

Intenţia unui tânăr de a se distra într-un club de noapte din oraşul Târgu Neamţ s-a sfârşit cum nu se poate mai prost, pe numele său fiind întocmit un dosar penal. Acesta a vrut să intre în incinta localului înarmat cu un pistol, cercetările ulterioare stabilind faptul că individul mai avea în maşină o altă armă şi un număr impresionant de cartuşe.

Tânărul în vârstă de 26 de ani, de loc din comuna Petricani, pentru că nu era posesor legal de armă şi introdusese „arsenalul“ ilegal în ţară, este acuzat de săvârşirea a două infracţiuni. Incidentul s-a petrecut în ultima noapte a week-end-lui trecut (25-26 iunie), în jurul orei 02:00, poliţişti fiind sesizaţi de personalul de pază al clubului cu privire la faptul că o persoană era înarmată.

„Poliţiştii au identificat persoana în cauză, care deţinea o armă. Totodată, în autoturismul acestuia poliţiştii au identificat încă o armă şi 159 de cartuşe“, conform unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ. În urma investigaţiilor efectuate de anchetatori, aceştia au stabilit faptul că cele două arme şi muniţia identificată au fost introduse în ţară, în urmă cu circa 3 luni.

Citeste mai mult: adev.ro/re6jut

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.