Inaugurare de drum nou la Crețești. Directorul Viacons Rutier și primarul comunei au tăiat panglica

Directorul Viacons Rutier, Ioan Ciomaga, alături de primarul comunei Crețești, Cerulențiu Lăstun, au inaugurat astăzi 4,5 km de drum modernizat în cadrul proiectului „Modernizare drumuri de interes local în comuna Crețești, județul Vaslui”. Aceștia au tăiat panglica și au vorbit despre importanța acestui proiect care a costat 1,1 milion de euro.

“Spre bucuria oamenilor de aici, toate drumurile modernizate în cadrul proiectului converg în drumul european. De acolo până la Huși sunt aproximativ 25 km, ceea ce înseamnă un lucru fantastic pentru comunitate. Ca la orice proiect, au fost și părți de satisfacție și insatisfacție. Am întâlnit și probleme, pentru că a trebuit să ținem cont de limita proprietăților, de gabarit, a fost nevoie și de câteva ziduri de sprijin… Însă, dincolo de toate acestea, cel mai important este că această lucrare a fost făcută pentru generația următoare, o generație care se va putea bucura și folosi, sperăm noi, aceste drumuri la progresul comunității”, a declarat directorul Viacons Rutier, Ioan Ciomaga.

Primarul comunei Crețești a subliniat, de asemenea, importanța acestui proiect. “Parcă am început să reînviem și noi. Este un proiect foarte important pentru comunitate, ne bucurăm că a fost încheiat cu succes și sperăm să colaborăm în continuare cu domnul director de la Viacons. Vom continua proiectele care vor sta la baza dezvoltării comunei, ma refer la cel de aducțiunea apei în Satul Nou, la cel cu gaz, în parteneriat cu Hoceni și ceilalți parteneri. Încercăm să finalizăm și proiectul cu aducțiunea apei la Crețești și Crețeștii de Sus, care durează de 12 ani”, a declarat primarul comunei Crețești, Cerulențiu Lăstun.
5 COMENTARII

  1. Care Savin? Cel care a înțeles că privatizarea Vitacons Huși presupunea închiderea fabricii, stoparea proiectelor și contractelor care erau în derulare, lăsarea a sute de angajați fara serviciu, vinderea spațiului fabricii pe bucăți, despre individul ăsta este vorba? O lichea ordinară! El cu el când se privește în oglindă e mulțumit? Dar așa sincer, conștiința lui ce spune? După 24 ani s-au întors roata pătrată… Viorele draga, Dumnezeu nu doarme niciodată, poate ai aflat și tu asta!

  2. Ma mir si eu cum poate un om fara nici o contributie sa si aroge munca unui colectiv de 3ani de zile.Rusine face ti proiecte implemantati le si apoi face ti poze

  3. Felicitări Primarului Viorel Savin pentru muncă Pe care ai depus o la conceperea ,și implementarea acestui proiect.NOTA 10 VIORELE..MULTA SANATATE SI TOT CETI DORESTI…RAMAI IN INIMA NOASTRA PTR.TODEAUNA

LĂSAȚI UN MESAJ