spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
18-mai-2024

Încã o amânare în dosarul celui mai privilegiat criminal din judetul Vaslui

- Advertisement -

AMÂNARE…Dosarul criminalei din Trohani, cea care, de-a lungul judecãtii, s-a bucurat de mãsura arestului la domiciu, se apropie de final. Dupã cereri de schimbare a încadãrii juridice si chiar de achitare, femeia de 21 de ani va da piept, în cel mai scurt timp, cu sentinta, în primã instantã. Acest lucru ar fi trebuit sã se întâmple ieri, dar magistratii au decis amânarea pronuntãrii, pentru a treia oarã, pentru luna viitoare. Tânãra de 21 de ani este cea care, anul trecut, si-a ucis sotul cu sânge rece si a încercat apoi sã-si acopere urmele. Mai exact, femeia acuzatã de crimã a declarat, în primã fazã, anchetatorilor, cã sotul ei s-a înjunghiat singur. Într-un final, încoltitã de procurorii criminalisti, aceasta a recunoscut comiterea faptei si a arãtat si locul în care a ascuns arma crimei.

Acuzatã de crimã, dupã ce si-a ucis sotul cu cutitul, femeia de 21 de ani din Trohani a ajuns acum în punctul în care asteaptã decizia finalã a magistratilor. Astfel, dupã cereri de schimbare a încadrãrii juridice sau chiar de achitare, respinse, rând pe rând, de magsitrati, a venit timpul ca tânãra de 21 de ani sã-si afle si sentinta. Lucrul acesta ar fi trebuit sã se întâmpla ieri dar, din lipsã de timp pentru a delibera, judecãtorii au decis sã amâne pronuntarea cu încã o lunã. Femeia acuzatã de omor a dat dovadã la comiterea faptei de mult sânge rece. Mai exact, dupã o ceartã cu sotul ei, un bãrbat de 28 de ani, femeia a pus mâna pe cutit si i-a aplicat acestuia douã lovituri de cutit în zona abdominalã. Plinã de sânge pe mâini si pe haine, femeia s-a spãlat într-o gãleatã cu apã apoi si-a anuntat mama, cu domiciliul în localitatea Feresti, de cele întâmplate. A asteptat-o apoi linistitã si, dupã venirea acesteia, a sunat la ambulantã, spunând cã victima si-a provocat singurã rãnile. Echipajul medical sosit la locul solicitãrii a început manevrele de resuscitare dar, dupã o orã si jumãtate, medicul a fost nevoit sã declare decesul. Se pare cã scandalul dintre femeia de 21 de ani si bãrbatul de 28, sotul acesteia, a pornit pe fondul consumului de alcool. Oamenii din sat sustin cã tânãra de 21 de ani îsi neglija copiii si sotul si îi plãcea bãutura. Dupã comiterea crimei, femeia din Trohani a încercat sã ascundã urmele si sã dea vina pe sotul ei. În fata anchetatorilor a sustinut cã acesta si-a provocat singur rana. Anchetatorii nu au crezut-o, asa cã, în urma audierilor, a recunoscut, într-un târziu, comiterea faptei. Mai mult, le-a indicat politistilor si locul în care a ascuns arma crimei, mai ales cã acestia, dupã îndelungi cãutãri, nu reusiserã sã o gãseascã. De cealaltã parte, oamneii din sat sunt îngroziti de cele întâmplate si spun cã nu se asteptau la asa ceva.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Anonim Eu as zice să-i de-a o pedeapsă cu moartea cum părinti nu-și mai văd băiatul nici părintii ei să no mai vadă era un băiat muncitor își iubea copii enorm de mult din partea părinților ei toți sunt niște bețivi și puturosi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.