30.3 C
Vaslui
28-iun.-2022

Încă o bârlădeancă, medic anestezist, s-a alăturat echipei spitalului local!

dr. Andreea Georgia Turtea

VESTE BUNĂ… Încă un medic născut și crescut în Bârlad, care a absolvit la Colegiul Codreanu, a preferat să vină să profeseze la Spitalul de Urgență “Elena Beldiman” din orașul rulmenților, ca să salveze pacienții.

Echipa ATI s-a mărit, un alt medic tânăr bârladean, care s-a alaturat echipei, din data de 1 februarie a.c. Echipa de la conducerea instituției v-o prezintă pe medicul Turtea Andreea Georgia, medic specialist Anestezie Terapie Intensivă, o bârladeancă de 31 de ani, căsătorită și mamă a unui copil minunat. S-a născut și a crescut în Bârlad, unde a absolvit Colegiul National Gheorghe Roșca Codreanu, profil Științe ale Naturii. A urmat studiile universitare la Universitatea de Medicină și Farmacie Iași, promoția 2007-2013, iar rezidențiatul a ales să îl urmeze la Cluj Napoca sub îndrumarea Prof. Ionescu. Este un profesionist desăvârșit, care s-a adaptat cu ușurință în noul colectiv, este modestă, empatică și plină de energie.

“Pasiunea pentru ATI a apărut încă din studenție în timpul practicii de vară. ATI este o specialitate complexă, riscantă și plină de provocări, care ne scot constant din zona noastră de confort, unde pacienții se află de cele mai multe ori în stare critică, însă este și un domeniu plăcut cu satisfacții mari, când vezi progresele în starea acestuia. Am ales să revin în orașul natal pentru a pune în practică cunoștințele acumulate în anii de rezidențiat”, a precizat medicul Andreea Georgia Turtea.

“Ne bucură nespus faptul că tinerii medici bârladeni aleg să se întoarcă în orașul natal, renunță la oportunitățile pe care ar putea să le ofere orașele mari, pasionați de ceea ce fac, aleg spitalul nostru pentru a oferi îngrijiri și șansă la viață pacienților bârladeni”, a precizat Ciprian Cosmin Feraru, managerul spitalului din Bârlad.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here