26.2 C
Vaslui
04-iul.-2022

Încă o petrecere dată de Adrian Corduneanu în arest, la vilă! Gemenele interlopului au împlinit 14 ani și sunt frumoase foc: „Sunt inima noastră!”

Adrian Corduneanu nu pare deloc deranjat de arestul la domiciliu și dă petrecere după petrecere. Ieri, fetele interlopului au împlinit 14 ani, iar „Beleaua” a vrut să le sărbătorească live pe Facebook.

Adrian Corduneanu nu este deranjat de arestul la domiciliu și dă petrecere după petrecere. Ieri, fetele interlopului au împlinit vârsta de 14 ani, iar acesta le-a organizat o petrecere acasă, în zona CA Rosetti.

„Azi e ziua la fetele mele Giulia și Rebecca 14 ani. Noi părinții și familia le dorim multă sănătate bucurii, fericire și tot binele din lume. Le iubim maxim posibil, sunt inima noastră și bineînțeles și Adrian Jr. bossul. Vă iubim și sunteți totul pentru noi. Să vă trăiască la toți copii și tot ce iubiți”, a spus Adrian Corduneanu într-o postare pe Facebook…https://www.bzi.ro/inca-o-petrecere-data-de-adrian-corduneanu-in-arest-la-vila-gemenele-interlopului-au-implinit-14-ani-si-sunt-frumoase-foc-sunt-inima-noastra-foto-4464302?utm_source=website&utm_medium=deschideri

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here