Încã trei strãzi asfaltate în Bârlad (FOTO)

NOUTÃTI… Au intrat la asfaltare alte trei strãzi din pachetul denumit generic „Gheorghe Emandi”. Astfel, traficul rutier va fi închis sau restrictionat, pe segmente, pe strãzile Aurel Vlaicu, Stefan Neagoe si Cerbului.

Cetãtenii municipiului care vor sã tranziteze aceste artere, unde se lucreazã la refacerea infrastructurii si la trotuare, pe ambele sensuri de mers, sunt rugati sã dea dovadã de întelegere si sã foloseascã rutele ocolitoare semnalizate ca atare. Momentan, traficul a fost redeschis pe ambele sensuri pe strãzile Stefan Neagoe si Aurel Vlaicu, unde a fost turnat deja primul strat de asfalt, pe infrastructurã de balast.

În cursul zilei de astãzi, 15 octombrie, se vor institui restrictii temporare de circulatie pe strada Cerbului, segmentul intersectie strada Mihai Eminescu – intersectie strada Constantin Costache, unde se va turna al doilea strat de astfalt, respectiv cel de uzurã. Tot pe acest segment, au fost deja finalizate operatiunile de amenajare cu pavele a trotuarelor.

Riveranii sunt rugati sã nu îsi parcheze autoturismele pe sectoarele pe care se efectueazã lucrãri si sã permitã accesul echipelor de muncitori în zonã.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ