spot_imgspot_img
6.5 C
Vaslui
26-feb.-2024

Încă un Drum Expres va fi construit în România. Ce orașe urmează să lege și cât va costa

- Advertisement -

Consiliul Tehnico-Economic al Ministerului Transporturilor a avizat Studiul de Fezabilitate pentru realizarea Drumului Expres care va face conexiunea între Centura Municipiului Satu Mare și graniță, a transmis, marți, secretarul de stat Ionel Irinel Scrioșteanu.

Încă un drum expres avizat în CTE-ul Ministerului Transporturilor. Consiliul Tehnico-Economic al Ministerului Transporturilor și Infrastructurii a avizat Studiul de Fezabilitate pentru realizarea Drumului Expres care va face conexiunea între Centura Municipiului Satu Mare și graniță.

Proiectul vizează realizarea unui sector de Drum Expres între Municipiul Satu Mare (Varianta de Ocolire Satu Mare) și localitatea Oar, unde se va conecta cu Drumul Expres M49, în scopul asigurării unui parcurs mai rapid pentru traficul pe distanțe lungi de pasageri și mărfuri, prin viteză ridicată de deplasare.”, a transmis oficialul din Transporturi pe pagina sa de Facebook…https://adevarul.ro/economie/inca-un-drum-expres-va-fi-construit-in-romania-ce-2201503.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.