20.7 C
Vaslui
05-iul.-2022

Încă un rol principal pentru Mădălina Ghenea. Alături de cine va juca românca?

Încă un rol principal pentru Mădălina Ghenea, după ce actrița a bifat recent o apariție în megaproducția House of Gucci, alături de Lady Gaga, Adam Driver și Al Pacino. Despre ce este vorba?

Un rol principal pentru Mădălina Ghenea: actrița, care a avut recent și o scurtă apariție, în rolul Sophiei Loren, alături de Al Pacino, în megaproducția lui Ridley Scott, House of Gucci, va juca în filmul Deep Fear, în regia lui Marcus Adams. Ghenea va interpreta rolul lui Naomi, iar replica i-o va da Ed Westwick, cunoscut mai ales pentru rolul său din serialul de mare succes Gossip Girl.

Acest rol principal pentru Mădălina Ghenea demonstrează cum cariera internațională a actriței se află în continuă ascensiune. Ea însăși a făcut declarații despre filmul în care va juca, într-un interviu recent, citată de publicația Hollywood Reporter. „Mi-a plăcut acest personaj din momentul în care am citit scenariul. Naomi este o femeie tânără extrem de încrezătoare, plină de viaţă şi realizată – este o onoare să joc un rol feminin principal atât de motivant. M-am distrat mult în luna în care am urmat un antrenament de scufundări, ca pregătire pentru acest rol, şi abia aştept să încep filmările alături de o echipă atât de talentată”.

Regizorul Marcus Adams a gândit un rol principal pentru Mădălina Ghenea, anume Naomi, o tânără care pleacă într-un sejur în Grenada pentru a-și întâlni partenerul de viață. În urma unui accident, Naomi va fi nevoită să salveze o navă și să rămână în viață, în ceea ce se anunță a fi un film plin de suspans. „Personajele narcos răuvoitoare se juxtapun acut cu Naomi și Jackson, un cuplu serios și onorabil care îndrăznește să-și trăiască visul de a conduce o afacere cu iahturi în Indiile de Vest. Oameni obișnuiți, introduși într-o situație extraordinară, Naomi și Jackson sunt forțați să lupte atât cu narcos, cât și cu unul dintre cei mai grozavi prădători ai naturii, creând o luptă care provoacă tensiune și frică la fiecare pas”, a declarat Marcus Adams. …https://www.elle.ro/people/inca-un-rol-principal-pentru-madalina-ghenea-langa-cine-va-juca-romanca-811515

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here