Încă un vasluian face de râs județul la examentul pentru șefia CJAS: candidatul a luat nota 2,40!

JENANT… Candidatul care s-a prezentat la examenul pentru șefia Casei de Asigurări de Sănătate CJAS) Vaslui, a picat cu nota 2,40! Mai precis a „contabilizat” 24 de puncte din 100 posibile, fiind respins!

Se dovedește, așadar, că vasluienii care se prezintă în ultima perioadă la concursul pentru director executiv al CJAS Vaslui, sunt complet nepregătiți pentru o asemenea răspundere publică. Înaintea sa și-a încercat norocul și actualul director interimar al instituției, Marius Arcăleanu, care a picat examenul cu o rușinoasă notă de 4. Ce-i drept, pe lângă concurentul său cu 2.40, Marius Arcăleanu pare chiar… deștept! Și, pentru că s-a nimerit într-o conjuctură favorabilă, Arcăleanu continuă să conducă CJAS Vaslui, deși, iată, i s-a dovedit „competența”. Ceea ce este însă de remarcat în privința lui Marius Arcăleanu, acesta este perseverent, întrucât s-a înscris la același examen care a avut loc pe 16 iunie. Din motive numai de el știute, acesta s-a retras din competiție, lăsând locul agentului de asigurări, care, după cum am aflat, a izbutit să ia nota 2.40.
3 COMENTARII

  1. Da’ mai era mai bun Marius daca demonstra, macar o data in vaita lui, ca a castigat un concurs pentru ocuparea unei functii publice. Asa, din numire politica in numire politica a demonstrat ca nu este altceva decat un beneficiar al sinecurilor de partid! In afara de prezenta in sine, destul de agreabila, ce il recomanda pe Aracaleanu, cei 12% obtinuti la alegerile pentru Primaria Vaslui (ca la alea de la CJ se simte de la o posta ca locomotiva a fot Tataru)?

LĂSAȚI UN MESAJ