1.4 C
Vaslui
05-dec.-2022

Încătuşat şi bătut până la ultima suflare. Doi „oameni ai legii”, achetaţi pentru uciderea unui bărbat

- Advertisement -

Trei poliţişti gorjeni sunt anchetaţi pentru moartea unui bărbat care a avut loc în urmă cu 4 ani. Doi dintre ei au fost reţinuţi deja pentru 24 de ore. Necropsia a arătat că bărbatul ar fi murit din cauza bătăilor primite de la oamenii legii. Rudele şi apropiaţii cer acum ca vinovaţii să plătească pentru fapta lor.

Cei trei poliţişti au fost audiaţi de anchetatori, iar doi din ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Anchetatorii vor să afle modul în care a murit bărbatul în urmă cu 4 ani. Incidentul s-a petrecut la un restaurant fast food.

Atunci victima a fost dusă la secţia de poliţie pe motiv că ar fi furat ceva din local.Se pare că patronul restaurantului a fost cel care ar fi alertat oamenii legii.

La sediul poliţiei, bărbatul a fost încătuşat şi bătut până la ultima suflare. Familia bărbatului îl acuză şi pe patronul localului. Rudele vor acum ca instanţa să le facă dreptate.

Vinovaţii sunt cercetaţi în stare de libertate pentru omor calificat şi deosebit de grav, lipsire de libertate, reţinere nelegală şi cercetare abuzivă.

www.antena3.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.