spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
25-sept.-2023

Incendiatorii studentei, dati in consemn la frontiera

- Advertisement -

Cei doi suspecti cercetati pentru tentativa de omor deosebit de grav, dupa ce au incendiat o tinara de 19 ani, in comuna Saucesti, sint dati in consemn la frontiera.

“Poate reusim sa-i convingem pe cei doi suspecti sa se predea. Din datele noastre, se pare ca persoanele cautate nu au parasit tara, fiind date in consemn la frontiera”, a declarat procurorul criminalist Felix Banila, din cadrul Parchetului de pe linga Tribunalul Bacau.

Reamintim ca pe 8 ianuarie, Alexandra Vranciu, 19 ani, a fost adusa in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau, dupa ce fusese incendiata de Janica Mihailescu, 40 ani, prietenul fetei, si de Corneliu Grigoras, 33 ani, complicele acestuia.

Initial, cei doi au internat-o pe tinara, declarindu-le medicilor ca arsurile prezente pe corpul fetei fusesera provocate de explozia unei butelii. Medicii au semnalat cazul la politie in momentul in care victima a declarat ca prietenul ei a fost acela care i-a dat foc pentru ca intirziase la o intilnire.

Din momentul acela cazul a luat o cu totul alta intorsatura, intrind in competenta procurorilor criminalisti. Se pare ca autorul faptei a vizitat-o pe victima la spital dupa ce aceasta a fost internata, insa de citeva zile a disparut fara urma. Janica Mihailescu si Corneliu Grigoras sint cautati de politie.

ziaruldebacau.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.