spot_img
33.9 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

UPDATE: VIDEO | Tentativă de sinucidere la Parchet! Incendiul a izbucnit în biroul unde o grefieră a vrut să își pună capăt zilelor (FOTO)

- Advertisement -

UPDATE: Răsturnare de situație în cazul incendiului izbucnit în cursul acestei dimineți, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui. Focul care a cuprins mai multe dosare penale dintr-un birou ar fi trebuit să mascheze o tentativă de sinucidere. O grefieră din instituție, Panseluta B., a vrut să își pună capăt zilelor chiar în biroul în care lucra, dar numai că fumul gros, degajat de dosarele care începeau să ardă, a făcut ca alarma de incendiu să se declanșeze automat, iar în incintă să ajungă în cel mai scurt timp personalul de pază și colegii femeii. Aceasta deja apucase să se spânzure, dar intervenția rapidă a celorlalți au salvat-o, poate în ultima secundă. A fost transportată de urgență la spital, unde medicii depun eforturi pentru a o salva. 

Incendiu, fie a fost provocat intenționat de grefieră, înainte de gestul extrem, fie ar fi fost din cauza unei țigări lăsate aprinse

Între timp, pompierii asigură zona, întrucât cei din Parchet au reușit să stingă focul cu stingătoarele deținute în clădire. În ceea ce privește incendiu, se pune problema că fie femeia ar fi dat foc intenționat la dosare, înainte de gestul extrem, fie ar fi uitat o țigară aprinsă, care ar fi provocat incendiul.

STIRE INITIALA: Incendiu în clădirea Parchetului din Vaslui! O femeie rănită a fost transportată la spital

INCIDENT… Un incendiu a izbucnit în urmă cu puțin timp în clădirea aparținând Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, însă focul a fost stins destul de repede, după ce angajații instituției au intervenit cu stingătoarele existente în clădire. O fost o singură victimă, o femeie, care a fost transportată la spital. Incendiul a fost unul de mici proporții, spun pompierii, care cercetează cauza care a declanșat focul.

„Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD (terapie intensivă mobilă) și echipaje specializate, pentru limitarea și lichidarea unui mic incendiu izbucnit într-o clădire din municipiul Vaslui (strada Mihail Kogălniceanu), precum și pentru evaluarea și acordarea primului ajutor unei femei. Până la sosirea echipajului de pompieri, incendiul a fost limitat de lucrătorii instituției (aceștia au folosit mijloacele de primă intervenție avute la dispoziție). Femeia a fost găsită cu o marcă traumatică, drept pentru care a fost preluată de echipajul ambulanței de terapie intensivă mobilă. Pompierii militari asigură în continuare zona”, au transmis reprezentanții ISU Vaslui.

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. A-ți pus fotografii cu alde gura casca din fata Parchetului. Printre ei casca gura șef PELIN😁😁😁😁😁😁😁. Folosit că martor că la altceva nu e bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.