-1.7 C
Vaslui
31-ian.-2023

Incendiu în comuna Comarna! O persoană a ajuns la spital!

- Advertisement -

Un incendiu a avut loc în această dimineață în comuna Comarna, județul Iași. Două persoane s-au autoevacuat din locuința cuprinsă de flăcări. O persoană în vârstă de 57 de ani a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată către spital.

Puțin după ora 03.00 forțe și mijloace de intervenție din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit în localitatea /comuna Comarna.

La locul interventiei au actionat SVSU al Comunei Comarna, iar din cadrul forțelor profesioniste 2 autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor.

La sosirea echipajelor de intervenție profesioniste la locul evenimentului incendiul se manifesta generalizat la casa de locuit cu suprafața desfășurată de aproximativ 100 de mp. Doua persoane erau autoevacuate din locuința incendiată, constiente, acestea au fost asistate medical de catre EPA SMURD D2…https://www.bzi.ro/incendiu-in-comuna-comarna-o-persoana-a-ajuns-la-spital-4624084

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.