32.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Incendiu în sediul Poliţiei Roman. La lucru se aflau 45 angajaţi

Un incendiu a dat peste cap rutina cotidiană de la sediul Poliţiei municipiului Roman, 45 de cadre ale instituţiei fiind nevoite să iasă din clădire.

Activitatea în sediul Poliţiei municipiului Roman a fost perturbată joi, 17 martie 2022, în urma unui incident mai puţin obişnuit. La un moment dat, incinta s-a umplut de fum şi 45 de angajaţi au ieşit de urgenţă din clădire, fără ca cineva să fi avut de suferit.

Degajarea de noxe s-a produs ca urmare a unui scurtcircut la panoul de comandă al unui boiler. Evenimentul a fost anunţat prin apel la 112, înregistrat la Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava“, în jurul orei 10:20.

Au plecat la locul indicat pompierii din cadrul Detaşamentului Roman, care au intervenit pentru îndepărtarea fumului din clădirea ce aparţine Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ.

„Până la sosirea pompierilor, aproximativ 45 de persoane s-au autoevacuat din clădire. Un angajat al poliţiei a intervenit cu un stingător până la sosirea forţelor de intervenţie. La sediul Poliţiei Roman a avut loc un scurtcircuit electric, casa scării şi holul de la parter al unităţii fiind inundate de fum.  Personalul prezent în incinta unităţii a fost evacuat, pentru a facilita intervenţia pompierilor şi a preîntâmpina o situaţie de risc“, se precizează în comunicatele emise de cele două instituţii.

Citeste mai mult: adev.ro/r8wiyc

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here