Incendiu la ATI Piatra Neamţ. 10 persoane au murit, iar medicul de gardă are arsuri pe 80% din corp VIDEO

Incendiu ATI Piatra Neamţ. Din cel puţin opt persoane care se aflau înauntru, internate şi ventilate mecanic, şapte au murit. Incendiul a fost anunțat în această seară, 14 noiembrie, în jurul orei 19. Au fost trimise mai multe echipaje de pompieri cu autospeciale.

Incendiu la ATI Piatra Neamț. Potrivit primelor informaţii, cel puțin opt pacienți critici, ventilați mecanic, se aflau înăuntru, potrivit lt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț. Din păcate, şapte dintre ele au decedat.

UPDATE: ISU Neamț a confirmat al zecelea deces al unui pacient, precizând că este posibil ca lista neagră să nu se închidă aici, alte șapte persoane fiind în stare critică. De asemenea, doctorul Denciu, care era de gardă și a suferit arsuri importante pe 80% din corp, este în stare foarte gravă.UPDATE: Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie preia ancheta în cazul incendiului de la Secţia de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ.

UPDATE: Încă doi pacienţi s-au stins din viaţă, numărul morţilor ajungând la zece.

să fie transferați la Iași. O să fie transferați la Lețcani. Sursa incendiului e evaluată de ISU. Ei spun că ar fi un scurtcircuit.”, a spus Nelu Tătaru la Digi24.

UPDATE: S-a convocat şedinţă de urgenţă la Ministerul Sănătăţii.

UPDATE: IGSU vine cu noi informații despre starea de sănătate a victimelor, din incediul de la ATI Piatra Neamț. „În urma incendiului, 7 persoane au decedat, una prezintă semne vitale slabe și una (medicul de gardă) prezintă arsuri de gradul II și III pe 80% din suprafața corporală. Alți 8 pacienți, internați într-un salon alăturat, care au fost salvați, vor fi transportați la Spitalul Județean Iași. … https://www.romaniatv.net/incendiu-la-ati-piatra-neamt-7-persoane-au-murit_5017153.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ