spot_img
23.3 C
Vaslui
21-iul.-2024
spot_img

Incendiu la catedrala din Rouen: Focul a cuprins turla, cauza nu este cunoscută deocamdată. Este unul dintre simbolurile Franței

- Advertisement -

Un incendiu este în curs la catedrala din orașul francez Rouen, departamentul Seine Maritime, informează BFM TV. Pe rețeaua de socializare X (fostă Twitter), primarul orașului, Nicolas Mayer-Rossignol, precizează că turla catedralei este cea care a fost cuprinsă de flăcări.  În acest moment, originea incendiului este necunoscută, a precizat primarul, care a dat asigurări că ”la fața locului au fost mobilizate toate mijloacele publice”, pentru lichidarea incendiului.

Catedrala a fost evacuată, iar forțele de intervenție au stabilit un perimetru de siguranță în jurul acesteia, pentru a asigura operațiunile de lichidare a incendiului.

Incendiul s-a declanșat, potrivit France Bleu, la circa 120 de metri înălțime. La fața locului sunt cel puțin 70 de pompieri, cu 30 de vehicule de intervenție.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/incendiu-la-catedrala-din-rouen-focul-a-cuprins-turla-cauza-nu-este-cunoscuta-deocamdata-2857463

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.