Incendiu la o casã din Bârlad, din cauza unui scurt circuit la o instalatie improvizatã!

NEATENTIE… Flãcãri înspãimântãtoare au luminat cerul în Bârlad, mai precis în cartierul Podeni. O casã a cãzut pradã focului amenintãtor, care în scurt timp a mistuit aproape întreaga locuintã. Douã echipaje de pompieri au ajuns de urgentã la fata locului, lichidând rapid incendiul. Cel care a dat alarma a fost chiar proprietarul, aflat într-o anexã alãturatã. Conform primelor informatii, cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit, provocat de o improvizatie.

Detasamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecialã de stingere cu apã si un echipaj specializat pentru limitarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuintã din municipiul Bârlad, strada Burebista (cartier Podeni). La sosirea echipajului de interventie, incendiul se manifesta cu violentã într-o camerã si pe un hol, existând pericolul de propagare la nivelul întregii locuinte. Dupã aproximativ 50 minute, incendiul a fost lichidat. Nu au fost victime.

„Au ars aproximativ 30 metri pãtrati acoperis din tablã pe asterealã din lemn, 30 metri planseu din material lemnos (OSB), 20 metri pãtrati lambriu din PVC, douã usi, douã ferestre, un sifonier, un pat, un televizor, diverse textile. S-au degradat aproximativ 20 metri pãtrati planseu, douã ferestre, diverse piese de mobilier si produse textile. Cauza probabilã de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric.”, a precizat Marius Stanciu, purtãtorul de cuvânt al ISU Vaslui.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ