23.2 C
Vaslui
05-iul.-2022

VIDEO | UPDATE: Doi militari au sărit în flăcări și au salvat viața unui tânăr de 27 de ani! Starea victimei însă este gravă (FOTO)

UPDATE: Bărbatul scos din locuința cuprinsă de flăcări are vârsta de 27 ani, el fiind intoxicat cu fum și aflat în stare de inconștiență. Victima prezenta arsuri de gradul I pe față și arsuri de gradele II și III la nivelul membrelor superioare. Șansa ca victima să mai fie acum în viață se datorează celor militari aflați în timpul liber, care au văzut focul și au intervenit până la sosirea echipajelor de intervenție. Este vorba despre plt.adj. Gociu Eusebiu (Secția pompieri Huși) și plt.adj. Tănase Marian (Secția de jandarmi Huși), cei care au intervenit primii.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului, spun reprezentanții ISU Vaslui, este jarul căzut sau scânteile sărite dintr-o sobă cu acumulare de căldură.

EROII ZILEI… Pompierul Eusebiu Gociu și jandarmul Marian Tanase sunt cei doi salvatori ai tânărului de 27 de ani, surprins în locuința de un incendiu violent

Victima a fost transportată la CPU din cadrul Spitalului Municipal Huși de către echipajul ambulanței SAJ.

Spre Huși se deplasează și ambulanța SMURD tip C1 (terapie intensiveă mobilă) care va transfera victima la o unitate medicalăspecializată din municipiul Iași, după cum au precizat reprezentații ISU Vaslui. Incendiu este în curs de lichidare.

STIRE INITIALA: Incendiu la o casă din Huși, din cartierul Dric! Un bărbat a fost găsit de pompieri cu arsuri grave și în stare de inconștiență!

GRAV… Secția de pompieri Huși intervine cu două autospeciale de stingere cu apă, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din municipiul Huși, pe strada Ana Ipătescu. “La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta cu violență la nivelul întregii locuințe. Pompierii militari au găsit o victimă, un bărbat care prezintă arsuri la nivelul feței și membrelor superioare. Victima este în stare de inconștiență. Bărbatului acordă i se acordă primul ajutor de către echipajul ambulanței SMURD. La fața locului se deplasează în sprijin și o ambulanță SAJ.

„Acțiunea este în plină desfășurare”, au transmis pompierii din cadrul ISU. Vom reveni cu detalii.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here