30.3 C
Vaslui
28-iun.-2022

Incendiu la o gospodărie din Râșești, din cauza unui coș de fum necurățat!

PANICĂ… O familie din Râșești a pățit necazul în această seară: i-a luat foc bucătăria și a fost cât pe ce să fie cuprins de flăcări și restul casei! Intervenția pompierilor a salvat însă celelalte camere. Cauza incendiului, spun pompierii, a fost un coș de fum necurățat.

“Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Râșești. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență într-o bucătărie și la nivelul acoperișului. Nu au fost victime.

După aproximativ 50 minute, incendiul a fost lichidat. Au ars aproximativ 25 metri pătrați acoperiș din azbociment pe astereală din lemn, o ușă, un geam și mobilierul din bucătărie. A fost degradată tencuiala pe o suprafață de circa 45 metri pătrați. Pompierii militari au salvat celelalte camere ale locuinței. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un coș de fum defect”, au transmis reprezentanții ISU Vaslui.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here