Incendiu la un hotel din Păltiniş. Peste 100 de persoane au fost evacuate de urgenţă

A fost panică în urma unui incendiu izbucnit joi dimineaţă la un hotel din Păltiniş, judeţul Sibiu. Peste 100 de persoane au fost evacuate, după ce zona spa a unităţii de cazare a fost cuprinsă de flăcări.

Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu au intervenit pentru salvarea turiştilor cazaţi într-un hotel din staţiunea Păltiniş.

“S-a intervenit de urgență cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, autospeciala de salvare de la înălțime, autospeciala de transport victime multiple și trei echipaje SMURD. S-a procedat pentru evacuarea unui număr de 106 persoane cazate și trei angajați ai hotelului”, au precizat reprezentanţii ISU Sibiu.

Două femei au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe Sibiu, după ce s-au intoxicat cu fum.

“După evaluarea medicală a tuturor persoanelor implicate două femei de cca 50 și 20 de ani, intoxicate cu fum, au fost preluate de echipajele SMURD și transportate la UPU Sibiu. În acest moment, incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidarea acestuia”, conform sursei citate……..https://www.romaniatv.net/incendiu-la-un-hotel-din-paltinis-peste-100-de-persoane-au-fost-evacuate-de-urgenta_508777.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ