0.7 C
Vaslui
27-ian.-2023

Incendiu la un spital de psihiatrie din judeţul Bihor. Nu sunt victime, doar pagube materiale

- Advertisement -

Un incendiu a izbucnit la pavilionul cu 3 etaje ale Spitalului de Psihiatrie Nucet din Bihor, sâmbătă, la ora 11.05. Pompierii au reuşit să îl stingă în 10 minute. Nicio persoană nu a fost rănită şi nu s-a impus evacuarea niciunui pacient, însă au fost pagube materiale.

„Pentru gestionarea evenimentului, la faţa locului au fost mobilizate de urgenţă, echipajele de pompieri militari ale Staţiei Ştei şi Secţiei de Pompieri Beiuş, cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă. Incendiul, care se manifesta la un birou situat la parterul clădirii, a fost localizat şi lichidat cu operativitate în circa 10 minute, de forţele de intervenţie, neimpunându-se evacuarea niciunui pacient”, a transmis ISU Bihor.

Sursa citată a adăugat că evenimentul s-a soldat cu arderea unui computer, a unei imprimante şi a corpului de mobilier pe care acestea erau amplasate.

„Pompierii militari au evacuat documentele existente în încăperea respectivă şi au împiedicat propagarea flăcărilor. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, s-a stabilit drept cauza probabilă a evenimentului, efectul  termic al curentului electric”, a conchis sursa menţionată.

Citeste mai mult: adev.ro/rase7j

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.