30.5 C
Vaslui
04-iul.-2022

Incendiu provocat de un pacient, la Spitalul de Psihiatrie din Arad. Șase persoane s-au intoxicat cu fum

Un incendiu provocat de un pacient a avut loc duminică dimineața la Spitalul de Psihiatrie din Arad. Trei pacienți și trei cadre medicale au fost duse la UPU Arad, după ce s-au intoxicat cu fum.

Potrivit ISU Arad, medicii au sesizat pompierii, duminică dimineața, la ora 4.24, cu privire la un incendiu provocat de un pacient într-un salon al Spitalului de Psihiatrie din Arad.

La fața locului au intervenit două autospeciale de stingere și mai multe echipaje SMURD, care au constatat că incendiul izbucnise într-o rezervă a spitalului, unde era deja o fum gros.

O parte a pacienților, aproximativ 15 persoane, au reușit să iasă singure la timp din clădire. Pompierii au mai evacuat șase pacienți și trei cadre medicale, scrie Mediafax.

Trei pacienți și trei cadre medicale au fost duși la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Arad, după ce s-au intoxicat cu fum.

Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute.

Conform ISU Arad, incendiul ar fi izbucnit după ce o persoană ar fi dat foc intenționat. …https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/incendiu-provocat-de-un-pacient-la-spitalul-de-psihiatrie-din-arad-sase-persoane-au-ajuns-la-spital-1657877

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here