2.5 C
Vaslui
27-ian.-2023

UPDATE: Cadavrul unui bărbat, descoperit într-un beci de sub locuințele arse la Codăești! (VIDEO)

- Advertisement -

UPDATE 2: MISTER… Pompierii militari au făcut o descoperire șocantă, în urma incendiului puternic de joi noaptea, de la Codăești! Într-unul din beciurile locuințelor afectate de foc, a fost descoperit cadavrul unui bărbat. Pompierii însă spun că persoana în cauză nu prezenta arsuri, iar cercetările polițiștilor, precum și expertiza medico-legată urmează să stabilească exact care este cauza care a dus la deces. “Cadavrul persoanei de sex bărbătesc nu prezenta arsuri și se afla într-un a din hrubele care trec pe sub contrucția afectată de incendiu”, au comunicat reprezentanții ISU Vaslui.

UPDATE 1: În incendiul de joi noapte din comuna Codăești, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vaslui, au ars patru locuințe, aflate într-o singură construcție, cu o suprafață de aproximativ 500 metri pătrați. În total, au ars aproximativ 650 metri pătrați acoperiș din tablă și azbociment pe astereală din lemn. S-au degradat aproximativ 400 metri pătrați planșeu și circa 800 metri pătrați tencuială. Nicio locuință nu era asigurată. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost lucrul cu foc deschis în spațiu închis. La acest incendiu, pompierii vasluieni au acționat cu opt autospeciale. Până la finalizarea intervenției, nicio persoană nu a fost găsită în interiorul locuințelor afectate de incendiu.

ALARMĂ… Un incendiu puternic a izbucnit joi seara, în localitatea Codăești. Potrivit primelor informații, se pare că cel puțin trei locuințe au luat foc, iar flăcările s-au extins pe o suprafaţă de câteva sute de metri pătraţi. „Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu mijloace și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Codăești,  comuna Codăești. Echipajele de intervenție care au ajuns la fața locului au constatat că incendiul este extins la alte două locuințe”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui. La caz se intervine cu patru auspeciale, însă numărul lor s-ar putea să crească. Vom reveni cu detalii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.