Incendiu puternic la Lipovăț, o persoană cu atac de panică și hipotermie a ajuns la spital

FOC… O casă din Lipovăț a fost cuprinsă de flăcări și mai multe persoane au făcut atac de panică și au primit îngrijiri medicale.

ALARMĂ… O locuință din comuna Lipovăț a fost cuprinsă de flăcări, joi dimineață, Detașamentul Vaslui al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui intervenind cu trei autospeciale. Până să ajungă salvatorii la fața locului, trei persoane au reușit să se autoevacueze din casă, una dintr ele fiind ulterior transportată la spital, cu hipotermie.

“Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă, o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din Lipovăț. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată, iar trei persoane care locuiau în casă nu erau de găsit, existând suspiciunea că acestea au fost surprinse în incendiu. După localizarea incendiului, cele trei persoane au fost găsite”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui. Potrivit acestuia, în urma incendiului un tânăr în vârstă de 20 ani și bunicul său în vârstă de 81 ani au suferit atacuri de panică, iar o femeie în vârstă de 57 ani s-a adăpostit la o rudă. Cele două persoane care au suferit atacuri de panică au primit îngrijiri medicale în ambulanța SMURD, ulterior bărbatul în vârstă de 81 ani fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, acesta fiind diagnosticat cu hipotermie. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un conductor electric care alimenta un instant de încălzire a apei.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ