3.3 C
Vaslui
28-nov.-2022

UPDATE: Casa șefului Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) din Primăria Banca a ars ca torță de la un cablu electric neizolat! (FOTO)

- Advertisement -

UPDATE: CABLU BUCLUCAȘ… Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Gara Banca, comuna Banca. La fața locului a intervenit și SVSU Banca, iar casa care a luat foc ar fi chiar a șefului SVSU Banca.  La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată și exista pericolul de propagare la vecinătăți. Nu au fost înregistrate persoane rănite sau intoxicate.  Pompierii militari au acționat pe două sectoare de intervenție, primul sector, pentru limitarea și lichidarea incendiului, iar cel de-al doilea sector, pentru protecția bunurilor aflate în pericol.

După aproximativ patru ore, incendiul a  fost lichidat

“Au ars aproximativ 160 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, cinci ferestre PVC, patru uși, obiecte de mobilier, bunuri electronice și electrocasnice, diverse produse textile și materiale plastice. S-au degradat aproximativ 200 metri pătrați tencuială și 120 metri pătrați plafon, o centrală termică pe gaz, bunuri electrocasnice, piese de mobilier, diverse produse textile și documente. Valoarea estimată a bunurilor distruse și degradate însumează circa 200.000 lei. Au fost salvate trei camere, o anexă gospodărească și locuința învecinată. Valoarea estimată a bunurilor salvate depășește 700.000 lei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un cablu degradat și neizolat corespunzător”, a precizat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui.

STIRE INITIALA: Incendiu puternic la o locuință din Gara Banca!

FOC MARE!… Detașamentul de pompieri Bârlad intervine cu două autospeciale și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Gara Banca, comuna Banca. Din primele informații, în incendiu nu au fost surprinse persoane. Acțiunea este în dinamică. Spre Gara Banca au fost dirijate două autospeciale de stingere ale ISU Vaslui, detașament de pompieri Bârlad și două ambulanțe – una de tip EPA și a doua de la SAJ Vaslui-substația Bârlad. Vom reveni cu amănunte.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.