3.2 C
Vaslui
26-nov.-2022

Incendiu violent în Militari. Traficul RATB este încă oprit

- Advertisement -

Un incendiu violent a izbucnit, joi după-amiază, în Capitală, la o clădire de birouri situată pe Şoseaua Virtuţii, pe linia tramvaiul 41, între staţiile Crângaşi şi Lujerului.

Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise la faţa locului, iar persoanele aflate în incinta imobilului au fost evacuate.

Flăcările se ridică la câţiva metri înălţime. Din fericire, nu există victime omeneşti.

Pompierii nu exclud riscul unei explozii, întrucât la unul dintre etaje sunt depozitate substanţe uşor inflamabile. Mai mult, în apropierea clădirii se află două benzinării.

UPDATE 17:00 – O femeie şi un pompier, care au fost afectaţi de fumul provocat de incendiul din Militari, şi o altă femeie, care a suferit arsuri minore, au primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD aflat la faţa locului, a declarat şeful SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa.

Potrivit lui Opriţa, primele două persoane au fost afectate de fum în afara clădirii care a luat foc, iar cealaltă femeie a suferit arsuri minore tot lângă imobil, în timp ce ar fi încercat să ajute la stingerea incendiului.

UPDATE 15:35- Pompierii au intervenit extrem de rapid şi au reuşit stingerea incendiului.

Alice Grasu, managerul Ambulanţei Bucureşti, a declarat, în direct la Antena 3, că cei aflaţi în zona apropiată incendiului se pot intoxica cu fum.

Aceasta i-a sfătuit pe curioşi să stea departe de fumul gros, iar pe locatarii din blocurile vecine să ţină toate geamurile închise.

Traficul rutier este oprit pe şoseaua Virtuţii, de la intersecţia cu Podul Ciurel pânã la Bulevardul Iuliu Maniu, din cauza incendiului izbucnit la o clãdire de birouri, a declarat, joi purtãtorul de cuvânt al Brigãzii Rutiere a Capitalei, Ioana Stancu.

Circulaţia este deviatã de la intrarea în Pasajul Lujerului şi de la Podul Ciurel, a spus Ioana Stancu.

Ea a precizat cã rutele ocolitoare sunt Bulevarul Iuliu Maniu, Pasajul Basatab, Podul Grant şi a recomandat şoferilor sã respecte indicaţiile poliţiştilor de la Rutierã aflaţi în aceste zone.

Potrivit purtãtorului de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), Brânduşa Raeceanu, circulaţia vehiculelor de transport în comun este întreruptã în zonã de la ora 14.55.

„De la ora 14.55, tramvaiele liniei 41 sunt blocate în ambele sensuri pe şoseaua Virtuţii, iar autobuzele liniei 178 sunt deviate prin Bulevardul Iuliu Maniu, din cauza incendiului”, a declarat purtãtorul de cuvânt al RATB.

www.antena3.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.