Început de an în fortã: un bârlãdean s-a ales cu douã mandate de arestare în douã zile!

INCREDIBIL.. Bârlãdeanul Florin Ion M., de 44 de ani, a primit pe data de 4 ianuarie un mandat de arestare pentru 30 de zile, pentru cã a încãlcat mãsura controlului judiciar! Si-a terorizat si bãtut mama, de 69 de ani, i s-a emis ordin de protectie femeii, împotriva fiului bãtãus, dar acesta l-a încãlcat de douã ori. A fost pus sub control judiciar, dar l-a încãlcat si pe acesta! Dupã ce a contestat mandatul de arestare din 4 ianuarie,pe 5 ianuarie a fost retinut de cãtre politistii Biroului de Investigatii Criminale al Politiei Municipiului Bârlad, pentru sãvârsirea infractiunii de furt calificat. Iar ieri i s-a emis al doilea mandat de arestare preventivã!! „Eroul” Florinel Ion M. tine mortis sã-si facã ziua numelui în arestul IPJ Vaslui!!

Politistii Biroului de Investigatii Criminale Bârlad au probat activitatea infractionalã a unui bãrbat în vârstã de 44 de ani, din municipiul Bârlad, bãnuit de comiterea infractiunii de furt calificat. În urma cercetãrilor efectuate, politistii au stabilit cã la data de 5 ianuarie a.c., la ora 2:20, bãrbatul bãnuit ar fi pãtruns prin efractie (ar fi fortat usa de acces) în sediul unei unitãti farmaceutice de tip drogherie, situatã pe strada Colonel Simionescu Sava, din municipiul Bârlad si a sustras suma de 90 de lei. „Politistii l-au identificat în cursul aceleiasi zile pe prezumtivul autor si în urma probatoriului administrat, l-au retinut pentru o perioadã de 24 de ore. În cursul zilei de miercuri, 6 ianuarie, acesta a fost prezentat Judecãtoriei Bârlad pentru dispunerea unei mãsuri preventive.”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

„Eroul” zilei, recordmen în primirea mandatelor de arestare preventivã, câte unul la douã zile,bârlãdeanul Florinel Ion M., de 44 de ani, a primit un mandat de arestare pentru 30 de zile pe 4 ianuarie, când procurorul de caz i-a revocat mãsura controlului judiciar instituitã pe 28 decembrie. Atunci Florinel Ion M. a fost adus la Parchet pentru cã încãlcase un ordin de restrictie emis de judecãtori, pentru cã o abuza fizic pe mama sa, o femeie de 69 de ani. Desi procurorul a fost destul de indulgent, având în vedere cã bãrbatul era foarte agresiv si deja încãlcase de douã ori ordinul de restrictie, Florinel Ion M. – care stãtea acum la Centrul pentru persoane fãrã adãpost, a încãlcat pentru a treia oarã ordinul de restrictie! Dupã ce a contestat mandatul de arestare preventivã la Tribunalul Vaslui, pe 5 ianuarie, dimineata, „pe întuneric si rãcoare”, a spart o drogherie de unde a furat 90 de lei! Pânã aici i-a fost! S-a ales cu al doilea mandat de arestare preventivã. Pe care l-a contestat, evident, ca sã dea de lucru si judecãtorilor din Vaslui, nu numai celor din Bârlad! Cercetãrile sunt continuate de cãtre politisti, în vederea probãrii întregii activitãti infractionale a bãrbatului.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ