2.6 C
Vaslui
03-dec.-2022

Început-șoc de an pentru Justiția din Iași! Sora fostului șef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, iese din sistem împreună cu o altă procuroare! Decizia-fulger a venit direct de la București!

- Advertisement -
Două cunoscute procuroare din Iași au părăsit sistemul la început de an. Președintele României, Klaus Iohannis, a fost cel care a semnat decretele de pensionare. Diana Angelica Horodniceanu, sora fostului șef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, și-a desfășurat activitatea în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, în vreme ce Diana Mihaela Diaconu a activat la Direcția Națională Anticorupție
Început-șoc de an pentru Justiția din Iași! Sora fostului șef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, iese din sistem împreună cu o colegă. Decizia-fulger a venit direct de la București.

„Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul privind eliberarea din funcția de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași, având grad profesional corespunzător Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, a Dianei Angelica Horodniceanu, prin pensionare, de pe data de 1 ianuarie 2021”, au precizat reprezentanții Președinției României.

Diana Angelica Horodniceanu este nimeni alta decât sora lui Daniel Horodniceanu, fostul șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) la nivel central, dar și fost șef al unității similare din Iași. În cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, Diana Angelica Horodniceanu a îndeplinit funcția de procuror-șef de Secție Judiciară. …https://www.bzi.ro/inceput-soc-de-an-pentru-justitia-din-iasi-sora-fostului-sef-al-diicot-daniel-horodniceanu-iese-din-sistem-impreuna-cu-o-alta-procuroare-decizia-fulger-a-venit-direct-de-la-bucuresti-4099869?utm_source=website&utm_medium=deschideri
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.