11.5 C
Vaslui
05-oct.-2022

ÎNCERCÃRI

- Advertisement -

Vasluiul va juca fãrã trei titulari

ABSENTE… Augusto Inacio nu se va putea baza pe trei titulari pentru meciul din aceastã dupã-amiazã dar Vasluiul nu are timp sã se vaite. Trei puncte câstigate îi pot face pe “galben-verzi” drept principalii candidati la titlu, în timp ce o înfrângere poate costa echipa ratarea obiectivului. Milanov este suspendat, în timp ce N’Doye si Adailton nu sunt refãcuti, ei acuzând în continuare accidentãri.

În fata unei echipe care se va apãra pe douã linii, Augusto Inacio trebuie sã gãseascã solutii pentru spargerea zidului defensiv. Tripleta care a speriat adversarele din Liga I este însã incertã pentru acest joc. Mai exact Adailton este cel care are sanse mici sã joace titular. Brazilianul a pãrãsit terenul în prima reprizã a meciului cu Astra, acuzând dureri la pulpã si de atunci decarul “galben-verzilor” se antreanã separat. Adailton a spus cã sperã sã poatã intra mãcar în finalul partidei de la Târgu Mures pentru a-si ajuta echipa. “Mã doare piciorul si nu cred cã voi putea intra titular. Dacã va fi nevoie sper sã pot juca câteva minute în repriza a doua”, a spus Adailton. Augusto Inacio a si gãsit un înlocuitor pentru fotbalistul brazilian si îl are în vizor pe Buhãescu. Huseanul a intrat în ultimul sfert de orã cu Astra si a avut o evolutie destul de bunã.

Altã absentã va fi cea a lui Ousmane N’Doye. Mijlocasul senegalez este într-o situatie asemãnãtoare lui Adailton si s-a pregãtit separat la ultimele antrenamente. Locul sãu va fi luat de Raul Costin, revenit dupã o etapã de suspendare.

De asemenea va lipsi si Jhivko Milanov, bulgarul fiind suspendat pentru cumul de cartonase galbene. Fundasul dreapta a ajuns la nouã avertismente stagionale si va “sta” de acum la fiecare cartonas încasat. În flancul drept va fi tras Paul Paul, iar în centrul apãrãrii va intra slovacul Pavol Farkas.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

317 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.