19.9 C
Vaslui
25-iun.-2022

Închisoare cu executare pentru șmecherul și zmeoaicele din Murgeni acuzați de ultraj

AGRESIVI… Șoferul și soția acestuia, dar și o altă femeie, au făcut un scandal monstru în stradă, l-au jignit și l-au lovit pe polițist și au aruncat cu pietre în autospecială.

DUPĂ GRATII… Trimiși în judecată pentru tulburarea ordinii publice și ultraj, două femei și un bărbat de etnie rromă din Murgeni au fost trimiși după gratii. Sentința este definitivă astfel că cei trei vor executa câte 1 an și 4 luni de închisoare. Magdalena Constantin, Carmenica și Vijai Tănase au fost judecați după ce au făcut scandal și au sărit la bătaie la un polițist. Mai mult, condamnarea soților Tănase a lăsat în grija statului cei 10 copii ai familiei.

S-au crezut invicibili dar au ajuns să petreacă un an și 4 luni după gratii. Este povestea celor trei rromi din Murgeni care au sărit să bată un polițist și au făcut scandal în  mijlocul orașului. Pentru faptele lor, judecătorii au decis ca Magdalena Constantin, Carmenica și Vijai Tănase să fie condamnați la închisoare cu executare și obligați să plătească și 4.500 de lei, cheltuieli judiciare către stat. Incidentul, a avut loc în septembrie anul trecut, pe strada principală din Murgeni. Doi polițiști din cadrul Poliției orașului Murgeni se aflau de serviciu, în trafic. Aceștia au făcut semn unei mașini, înmatriculată în Franța, să oprească. Șoferul, Vijai Tănase, n-a vrut inițial să oprească, sfidând oamenii legii, care au pornit în urmărirea sa. Câțiva metri mai încolo, polițiștii au oprit mașina, solicitând actele la control. Așa au constatat că bărbatul nu avea asigurarea mașinii făcută, iar unul dintre polițiști a vrut să ia măsurile legale. Cum circula cu o mașină fără asigurare, Vijai era pasibil de o amendă serioasă plus ridicarea talonului și interzicerea dreptului de circulație. La un moment dat, din mașina lui Vijai au coborât două femei de etnie rromă, care l-au luat pur și simplu la bătaie pe polițistul care voia să întocmească procesul verbal. Au tăbărât peste polițist, lovindu-l cu gențile în cap, trăgând de el, i-au rupt hainele și l-au trântit jos. Colegul acestuia a scos un spray paralizant, cu care a încercat să le îndepărteze pe cele două agresoare. Acestea au fugit împreună cu șoferul, însă nu prea departe. S-au oprit și au început, toți trei, să arunce cu pietre către cei doi polițiști, lovind serios autospeciala de poliție, pe care au zgâriat-o și găurit-o. După care au fugit. Polițiștii au chemat întăriri și, în scurt timp, agresorii au fost prinși.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here