8.4 C
Vaslui
27-mart.-2023

Închisoare pe viaţă pentru asasinii unui patron al unei casei de schimb valutar, împuşcat în stil mafiot

- Advertisement -

Instanţa i-a obligat pe asasini şi la plata unor daune materiale şi morale către soţia şi băiatul victimei. Decizia este definitivă.

După mai bine de trei ani de la împuşcarea în stil mafiot a patronului de schimb valutar Constantin Chiriţă, zis „Telu”, judecătorii de la Curtea de Apel Galaţi au pronunţat sentinţele definitive în acest dosar.

Doi dintre cei patru participanţi la crimă, adică cei care l-au împuşcat pe „Telu”, Gheorghe Vasile Văscăuţanu şi Bogdan Ionuţ Sprânceană, au primit închisoare pe viaţă, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat Marius Daniel Cruceanu, acuzat de complicitate la omor şi complicitate la tentativă de tâlhărie calificată a fost condamnat la 27 de ani de detenţie, iar Iosif Pompiliu Gabriel, acuzat de instigare la omor calificat, a primit 25 de ani de puşcărie.

Pe lângă condamnările cu închisoarea, cei 4 inculpaţi au de plătit 70.000 de lei cu titlu de daune materiale ambelor părţi civile, dar şi 60.000 de lei daune morale pentru fiul victimei şi 80.000 de lei pentru soţia acestuia. De asemenea, magistraţii le-au interzis condamnaţilor exercitarea unor drepturi civile.

Citeste mai mult: adev.ro/redxdl

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.