spot_img
15.9 C
Vaslui
30-mai-2023

Incident grav la poligonul Florești: Doi militari au fost răniți, după ce o grenadă a explodat în aruncător

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Incident grav la poligonul Florești, de lângă Cluj-Napoca. Doi militari au fost răniți după ce o grenadă a explodat în lansatorul pe care se pregăteau să-l folosească.

„dormitorul” Clujului Asistent medical de la Spitalul Militar suspectat de viol Csoma Botond a fost amenințat de manifestanții AUR: Incident de securitate la Parlament Orban: Am fost scuipat, lovit cu băţ de la steag Stroe (PNL): Acum câțiva ani, cei de la AUR au încercat cu droguri, azi cu gloanțe „Aveți noroc că și-au lăsat toți cuțitele acasă”. Protest ilegal AUR Kelemen Hunor nu neagă că i s-a cerut în Coaliție să cedeze un minister Budăi îl atacă pe Ghinea: „E frustrat” Incidentul a avut loc la Divizia 4 Infanterie Gemina. Militarii încercau să folosească un aruncător de grenade în poligon, însă grenada ar fi explodat înainte să iasă de pe țeavă. Oana Boier – Divizia 4 Infanterie „Gemina”: Personalul medical specializat a acordat primul ajutor la fața locului, ulterior militarii au fost transportați în stare conștientă la Spitalul Militar din Cluj-Napoca. Militarii se aflau în stare stabilă și aceștia au primit investigații medicale de specialitate. Unul dintre militari a suferit răni ușoare și a fost externat. Colegul lui a rămas în spital.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/incident-grav-la-poligonul-floresti-doi-militari-au-fost-raniti-dupa-ce-o-grenada-a-explodat-in-aruncator-2343933

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.