spot_imgspot_img
8.2 C
Vaslui
17-apr.-2024

VIDEO | Incident în Piața Civică din Vaslui, Ziua Națională a României: doi soldați au avut nevoie de îngrijiri medicale (FOTO)

- Advertisement -

INCIDENT… Festivitatea organizată de autoritățile locale în centrul Vasluiului, de Ziua Națională a României, nu a fost lipsită de incidente. Doi soldați au avut nevoie de îngrijiri medicale. Unul dintre ei s-a simțit atât de rău încât a căzut din picioare și și-a pierdut cunoștința. Întreaga scenă s-a petrecut în spatele statuii lui Ștefan cel Mare și nu a fost văzută decât de câțiva spectatori, astfel că evenimentul nu a fost întrerupt. Cei doi soldați au primit câte un ceai cald și au fost conduși la ambulanță pentru mai multe îngrijiri.

Aproape ca niciodată, în Piața Civică au fost prezenți extrem de puțini vasluieni. Dacă în anii trecuți, aceștia împânzeau centrul orașului, mulți dintre ei așezându-se inclusiv pe scările Casei de Cultură pentru a viziona festivitățile, astăzi nu au fost mai mulți de 200-300 de persoane. Dacă îi scădem pe membrii partid, care și-au însoțit liderii la depunerea de coroane, numărul lor este și mai mic. Temperaturile scăzute de afară i-au pus pe fugă, însă, și pe unii aleși locali. Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, a lipsit, în locul său participând vicepreședintele Ciprian Trifan. De asemenea, la festivitatea organizată în Vaslui au lipsit și parlamentari precum Adrian Solomon și Raisa Enachi. Cu acest prilej, Marius Arcăleanu a avut prima apariție publică în calitate de membru al partidului Forța Dreptei. Acesta s-a alăturat celorlalte formațiuni politice care au depus o coroană de flori la statuia lui Ștefan cel Mare.

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.