20.7 C
Vaslui
05-iul.-2022

Incident în Suceava. O ambulanţă a luat foc în mers

Un incident neobișnuit a avut loc în Suceava. O ambulanţă a luat foc în timp ce se îndrepta spre un caz medical.

Incidentul a avut loc luni dimineața, în Vadu Moldovei, judeţul Suceava. Ambulanța a luat foc în timp ce pompierul mergea spre comuna Vadu Moldovei.

Pe raza localităţii Spătăreşti, pompierul a simţit miros de plastic ars şi a observat că din autosanitara aflată în faţa sa iese fum.

„Ambulanţa a oprit pe partea dreaptă a drumului şi colegul nostru i-a urmat manevra. A ieşit din maşină şi s-a dus imediat să ajute echipajul SAJ. Incendiul a izbucnit la un tablou de siguranţe, aflat în cabina conducătorului auto. Şoferul ambulanţei a luat un stingător, acţionând asupra flăcărilor, iar Lucian Grădinaru, împreună cu asistentul SAJ, a început să evacueze buteliile de oxigen şi aparatura medicală din interior”, anunţă ISU Suceava.

Din fericire, flăcările au fost stinse încă în faza de debut.. Nu au fost afectate şi alte componente ale maşinii.

Între timp, la faţa locului au ajuns şi trei echipaje ale pompierilor militari, cu două autospeciale pentru stingere şi o ambulanţă SMURD, care s-au asigurat că incendiul a fost lichidat şi nu mai există pericol de reizbucnire.

De asemenea, ambulanţa SMURD a fost redirecţionată către cazul medical spre care se îndrepta echipajul SAJ, în momentul în care a izbucnit incendiul, mai precis în localitatea Dumbrăviţa, din comuna Vadu Moldovei. …https://www.gandul.ro/stiri/incident-in-suceava-o-ambulanta-a-luat-foc-in-mers-19713736

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here