spot_img
15.9 C
Vaslui
30-mai-2023

Incident șocant trăit de o familie de români în Bulgaria: un individ drogat, în chiloți, s-a aruncat pe capota mașinii

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Un incident șocant a fost trăit de o familie de români în Bulgaria. Un bărbat în chiloți și, probabil drogat, apărut brusc în fața mașinii și s-a urcat pe capotă. Videoclipul a devenit viral pe internet.

„Atenție la drumul prin Bulgaria! Pe drumul de întoarcere, la circa 20 km de Ruse. Nu am oprit și nu am deschis ușile, deși asta a fost primul impuls”, a avertizat autoarea postării.

Femeia povestește că individul era bulgar și se felicită că, în clipele de uimire și indignare la apariția acestuia, a ales să nu iasă din mașină.

„Postarea reprezintă o avertizare pentru șoferi, să aveți grijă pe drumuri, se pot întâmplă lucruri bizare chiar și ziua, în amiaza mare. Nu am alertat autoritățile pentru că nu am dorit să mai rămânem în zona, am fost ușurați că nu a degenerat situația și suntem în regulă. Individul era bulgar și mai erau și alții în apropiere, iar în clipele de uimire și indignare (se suise pe capotă!?) eram foarte aproape de a ieși din mașină. Mă bucur că nu am făcut-o”, a mai povestit aceasta…https://adevarul.ro/stiri-interne/evenimente/incident-socant-trait-de-o-familie-de-romani-in-2269227.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.