Incidente la Perieni

ECHIPÃ RETRASÃ DE PE TEREN… Olimpia Stãnilesti s-a retras de pe teren în ultimul minut al jocului cu Multim Perieni, atunci când centralul Rãzvan Beldiman a acordat loviturã de pedeapsã pentru gazde, la scorul de 0-0.

Partida de la Perieni, dintre Multim si Olimpia Stãnilesti nu a fost lipsitã de incidente. Într-o partidã plinã de duritãti, oaspetii s-au retras de pe teren, în ultimul minut al jocului, atunci când centralul a acordat penalty pentru Multim. La finalul jocului oaspetii s-au declarat total nemultumiti de atitudinea jucãtorilor echipei gazdã si a spectatorilor, care au aruncat cu pietre în jucãtorii Olimpiei. Pentru a evita orice conflinct, oaspetii s-au urcat în microbus si au plecat de la meci! Antrenorul oaspetilor, Adi Racovitã spune cã spectatorii de pe margine au aruncat cu pietre în jucãtorii sãi. “Au aruncat cu pietre de pe margine. Un jucãtor de-al nostru a avut nevoie de îngrijiri medicale, dupã ce a fost lovit cu piatra în cap. Nu întelegem atitudinea lor. Am înteles cã au mai fost probleme la Perieni, în aceastã editie de campionat. Nu stiu dacã a fost penalty, nu am vãzut foarte bine faza”, a declarat Adi Racovitã.

Victorie la scor pentru FCM Husi

Etapã restrânsã în campionatul judetean de fotbal, cu doar douã meciuri în seria “Nord” si cinci în “Sud”. Derby-ul dintre FC Gârceni si Înfrãtirea Moara Grecilor s-a încheiat cu victoria la limitã a Gârceniului, scor 2-1. Cel de-al doilea joc din serie s-a disputat la Zãpodeni, gazdele reusind sã obtinã o victorie cât se poate de clarã, 7-0 cu Fortuna Vaslui. În seria “Sud”, FCM Husi a realizat scorul etapei, dupã ce au învins pe Progresul Gãgesti cu 15-0, însã succesul gazdelor a fost umbrit de accidentarea gravã a cãpitanului Alexandru Bãlan. În etapa a V-a, consemnãm prima neprezentare, Autorom Pãdureni neprezentându-se la jocul de la Oltenesti. Juventus Fãlciu obtine o nouã victorie, 5-1 cu Vitis Suletea si intrã în lupta pentru calificarea la play-off-ul campionatului judetean de fotbal.

Seria: “Nord”

Vulturul Bãlteni – Smart Negresti (amânat)

Stefan cel Mare – FC Lipovãt (amânat)

Dinamic Botesti – Vaslui II (amânat)

FC Gârceni – Moara Grecilor 2-1

Avântul Zãpodeni – Fortuna Vaslui 7-0

Seria: “Sud”

Flacãra Murgeni – Star Tãtãrãni (amânat)

Multim Perieni – Olimpia Stãnilesti 0-0

Juventus Fãlciu – Vitis Suletea 5-1

FCM Husi – Progresul Gãgesti 15-0

Podgoria Oltenesti – Autorom Pãdureni 3-0 (neprez.)

Lunca Banului – FDR Tutova 1-1
5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ